AK GENÇLER “HAMLE SIRASI SENDE” DEDİ!

Çayırova 26.12.2016 - 14:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GENÇLER “HAMLE SIRASI SENDE” DEDİ!

AK Parti Çayırova Gençlik Kolları tarafından organize edilen “Hamle Sırası Sende” adlı satranç turnuvası hafta sonu başladı.

      AK Genç Çayırova tarafından başlatılan “Hamle Sırası Sende” adlı satranç turnuvası AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşirken, turnuvaya gençler yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Çayırova Gençlik Kolları İnönü Mahalle Başkanı Tahsin Köse ve yönetimi öncülüğünde başlatılan turnuvanın komisyon başkanlığını ve hakemliğini AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Enes Yılmaz gerçekleştirdi. AMACIMIZ GENÇLERİN İYİ BİR BİREY OLMASI Hamle Sırası Sende” adlı satranç turnuvası projesinin fikir sahibi olan AK Parti Çayırova Gençlik Kolları’nda İnönü Mahalle Başkanı olan Tahsin Köse proje ile ilgili açıklama yaparak, “Gerçekleştirdiğimiz proje ile gençlere olumlu rekabet duygusunu aşılayarak zihinsel ve fiziksel aktivitelerle sağlıklı gelişmelerine destek olmak amacıyla böyle bir projeye başladık. Bu tür projelerimizin devamının olması için elimizden geldiğince çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi. GÜLER: “GURUR DUYDUK” Turnuva’da gençlere yönelik bir konuşma yapan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “Siz değerli Çayırovalı gençlerimiz için bugüne kadar birçok projeye imza attık. Yine böyle güzel bir projeye ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. Gençler için önemli bir faaliyet olan satrancın aynı zamanda bir beyin jimnastiği özellikte taşımakta olduğunu ve bu ve bu gibi birçok çalışmalarımızın devamının geleceğini bilmenizi isterim.” dedi. 7 TUR OYNANDI  “Hamle Sırası Sende” adlı satranç turnuvası 7 tur oynanırken; şampiyona ödül olarak tablet verilirken, 2. Ve 3.’ye bisiklet verildi. Turnuva’yı İlk 3 Sırada Bitiren İsimler ise şu şekilde oldu; Engin Pehlivaner Yakup Turan Abdullah Çelik oldu.
AK Parti Çayırova Gençlik Kolları tarafından organize edilen “Hamle Sırası Sende” adlı satranç turnuvası hafta sonu başladı.

 

 

 

AK Genç Çayırova tarafından başlatılan “Hamle Sırası Sende” adlı satranç turnuvası AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşirken, turnuvaya gençler yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Çayırova Gençlik Kolları İnönü Mahalle Başkanı Tahsin Köse ve yönetimi öncülüğünde başlatılan turnuvanın komisyon başkanlığını ve hakemliğini AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Enes Yılmaz gerçekleştirdi.

AMACIMIZ GENÇLERİN İYİ BİR BİREY OLMASI

Hamle Sırası Sende” adlı satranç turnuvası projesinin fikir sahibi olan AK Parti Çayırova Gençlik Kolları’nda İnönü Mahalle Başkanı olan Tahsin Köse proje ile ilgili açıklama yaparak, “Gerçekleştirdiğimiz proje ile gençlere olumlu rekabet duygusunu aşılayarak zihinsel ve fiziksel aktivitelerle sağlıklı gelişmelerine destek olmak amacıyla böyle bir projeye başladık. Bu tür projelerimizin devamının olması için elimizden geldiğince çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

GÜLER: “GURUR DUYDUK”

Turnuva’da gençlere yönelik bir konuşma yapan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “Siz değerli Çayırovalı gençlerimiz için bugüne kadar birçok projeye imza attık. Yine böyle güzel bir projeye ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. Gençler için önemli bir faaliyet olan satrancın aynı zamanda bir beyin jimnastiği özellikte taşımakta olduğunu ve bu ve bu gibi birçok çalışmalarımızın devamının geleceğini bilmenizi isterim.” dedi.

7 TUR OYNANDI

 “Hamle Sırası Sende” adlı satranç turnuvası 7 tur oynanırken; şampiyona ödül olarak tablet verilirken, 2. Ve 3.’ye bisiklet verildi. Turnuva’yı İlk 3 Sırada Bitiren İsimler ise şu şekilde oldu;

  1. Engin Pehlivaner
  2. Yakup Turan
  3. Abdullah Çelik oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.