AK Gençlerden 5G hızında program!

Gebze 29.11.2019 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Gençlerden 5G hızında program!

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları muhteşem bir program daha gerçekleştirdi. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün katılımı ile Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezinde muhteşem bir kalabalıkla söyleşi düzenlendi. 5G hızında canlı yayınlanan program sosyal medya üzerinden de yoğun ilgi gördü. GENÇLER SALONA SIĞMADI! AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın moderatörlüğündeki programı AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü de akip etti. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kollarının Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği programda gençler salona sığmadı. Merdiven boşluklarına ve sahneye oturan gençler programı dikkatle takip ettiler. 5G HIZINDA BİR PROGRAM Genç Vekil, Genç Başkan, Genç Soru, Genç Söylem, Genç Buluşma programı çerçevesinde genel merkez gençlik kolları başkanını gençlerle buluşturan AK Parti Kocaeli gençlik kolları başkanı Emre Kahraman; “Muhteşem bir program gerçekleştirdik,genel başkanımız ile önce yönetim kurulu toplantımızı,ardından ilçe başkanları toplantımızı gerçekleştirdik.Toplantıların ardından Genel başkanımızı Kocaeli gençlik kollarımız ile buluşturarak kardeşlerimizin akıllarındaki tüm soruları özgürce sordukları bir ortamda bir araya geldik. Heycanları ve gayretlerinden ötürü tüm ilçe başkanlarıma,yönetimlerine be programa katılan tüm genç kardeşlerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları muhteşem bir program daha gerçekleştirdi. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün katılımı ile Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezinde muhteşem bir kalabalıkla söyleşi düzenlendi. 5G hızında canlı yayınlanan program sosyal medya üzerinden de yoğun ilgi gördü.

GENÇLER SALONA SIĞMADI!

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın moderatörlüğündeki programı AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü de akip etti. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kollarının Gebze Kent Meydanı Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği programda gençler salona sığmadı. Merdiven boşluklarına ve sahneye oturan gençler programı dikkatle takip ettiler.

5G HIZINDA BİR PROGRAM

Genç Vekil, Genç Başkan, Genç Soru, Genç Söylem, Genç Buluşma programı çerçevesinde genel merkez gençlik kolları başkanını gençlerle buluşturan AK Parti Kocaeli gençlik kolları başkanı Emre Kahraman; “Muhteşem bir program gerçekleştirdik,genel başkanımız ile önce yönetim kurulu toplantımızı,ardından ilçe başkanları toplantımızı gerçekleştirdik.Toplantıların ardından Genel başkanımızı Kocaeli gençlik kollarımız ile buluşturarak kardeşlerimizin akıllarındaki tüm soruları özgürce sordukları bir ortamda bir araya geldik. Heycanları ve gayretlerinden ötürü tüm ilçe başkanlarıma,yönetimlerine be programa katılan tüm genç kardeşlerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.