AK Kocaeli’de Rota 2019

Siyaset 05.04.2018 - 16:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Kocaeli’de Rota 2019

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 12 ilçe başkanıyla buluştu. Toplantıda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “2019 gibi kritik bir viraja giriyoruz. Bizler Teşkilatlarımız olarak hazırız.” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe başkanları ile il binasında gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Yenilenme, tazelenme sloganıyla gerçekleştirdikleri kongreler ile daha güçlü ve dinamik kadrolar oluşturduklarını ifade eden İl Başkanı Ceyhan, “Bugün Türkiye, bugün AK Parti, bütün mazlum ve mağdur milletlerin umududur. Bu bilinçle, bu şuurla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim davamız Türkiye'nin beka davasıdır. Bizim siyaset amacımız devleti millet ile buluşturmak, kaynaştırmaktır. Gençlerimizin, geleceğe güvenle yürümelerini istiyoruz. Kadınlarımızın geleceğe güvenle bakmasını istiyoruz. GÜÇSÜZLERİN YANINDAYIZ İnançla, azimle sürdürdüğümüz bu mücadele milletin ikbal mücadelesidir. AK Parti, binlerce yıllık dava çınarının günümüzdeki genç ve taze fidanıdır. Bizler her daim liderimizin yolunda, haksız güçlülere karşı haklı güçsüzlerin yanında yer alacağız. 2023, 2053, 2071 hedeflerini gerçekleştirmek için önümüzde çok önemli bir süreç var.  Büyüme oranlarımız 2017 yılında 7,4'e yükselmiş durumda. Bir yandan dışarda terör örgütleriyle mücadele edip, diğer yandan içimizdeki hainler ile mücadele ederken büyümelerimizi de gerçekleştiriyoruz. BAŞARILI HİZMETLER YAPTIK Türkiye büyümeye devam ediyor. Terör örgütleriyle yapamadıklarını ekonomik krizlerle yaparak ülkemize yaşatmamak istediler. Ama bilsinler ki bunu başaramadılar ve başaramayacaklar inşallah. 2019 gibi kritik bir viraja giriyoruz. Bizler Teşkilatlarımız olarak hazırız. Millet merkezli siyaset tavrımız ile 16 yılda Türkiye'de ve Kocaeli’de AK Kadrolar olarak çok başarılı hizmetler gerçekleştirdik. Başarılı işlere imza attık, ama yetmez daha yapacak çok işimiz var.” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 12 ilçe başkanıyla buluştu. Toplantıda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “2019 gibi kritik bir viraja giriyoruz. Bizler Teşkilatlarımız olarak hazırız.” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe başkanları ile il binasında gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Yenilenme, tazelenme sloganıyla gerçekleştirdikleri kongreler ile daha güçlü ve dinamik kadrolar oluşturduklarını ifade eden İl Başkanı Ceyhan, “Bugün Türkiye, bugün AK Parti, bütün mazlum ve mağdur milletlerin umududur. Bu bilinçle, bu şuurla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim davamız Türkiye'nin beka davasıdır. Bizim siyaset amacımız devleti millet ile buluşturmak, kaynaştırmaktır. Gençlerimizin, geleceğe güvenle yürümelerini istiyoruz. Kadınlarımızın geleceğe güvenle bakmasını istiyoruz.

GÜÇSÜZLERİN YANINDAYIZ

İnançla, azimle sürdürdüğümüz bu mücadele milletin ikbal mücadelesidir. AK Parti, binlerce yıllık dava çınarının günümüzdeki genç ve taze fidanıdır. Bizler her daim liderimizin yolunda, haksız güçlülere karşı haklı güçsüzlerin yanında yer alacağız. 2023, 2053, 2071 hedeflerini gerçekleştirmek için önümüzde çok önemli bir süreç var.  Büyüme oranlarımız 2017 yılında 7,4'e yükselmiş durumda. Bir yandan dışarda terör örgütleriyle mücadele edip, diğer yandan içimizdeki hainler ile mücadele ederken büyümelerimizi de gerçekleştiriyoruz.

BAŞARILI HİZMETLER YAPTIK

Türkiye büyümeye devam ediyor. Terör örgütleriyle yapamadıklarını ekonomik krizlerle yaparak ülkemize yaşatmamak istediler. Ama bilsinler ki bunu başaramadılar ve başaramayacaklar inşallah. 2019 gibi kritik bir viraja giriyoruz. Bizler Teşkilatlarımız olarak hazırız. Millet merkezli siyaset tavrımız ile 16 yılda Türkiye'de ve Kocaeli’de AK Kadrolar olarak çok başarılı hizmetler gerçekleştirdik. Başarılı işlere imza attık, ama yetmez daha yapacak çok işimiz var.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.