Ak Parti'de Son 5 İlçe

Kocaeli 02.10.2017 - 14:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Parti'de Son 5 İlçe

AK PARTİ kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor. 7 ilçede kongreler tamamlanırken kongresi yapılmayan 5 ilçede önümüzdeki günlerde kongrelerini yapacak.

  AK PARTİ kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor.  7 ilçede kongreler tamamlanırken kongresi yapılmayan 5 ilçede önümüzdeki günlerde kongrelerini yapacak. Karamürsel, Gölcük, Kartepe, İzmit, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da kongreler tamamlanırken Derince, Körfez, Başiskele, Gebze ve Kandıra’da ilçe kongreleri gerçekleştirilecek. KONGRESİ TAMAMLANAN İLÇELER AK PARTİ Karamürsel’de mevcut Başkan Recep Demirel, AKP Gölcük’te İdris Alp, AK PARTİ İzmit’te Ali Korkmaz’ın yerine Hasan Ayaz göreve geldi. Darıca’da Mevcut Başkan Muzaffer Bıyık yola devam ederken, Çayırova’da  Zafer Kılıç’ın yerine Ali Osman Gür geldi. Dilovası’nda da mevcut başkan Osman Akbulut yola devam ediyor. KONGRESİ YAPILACAK Derince, Körfez, Başiskele, Gebze ve Kandıra’da ilçe kongreleri gerçekleştirilecek. 4 Ekim Çarşamba günü yapılacak olan Kandıra kongresinde Yunus Özder görevi Erol Ölmez’e devredecek. Derince’de 14 Ekim’de yapılacak kongrede mevcut ilçe başkanı İbrahim Şirin yola devam edecek. Derince ile aynı tarihte saat 14.00’da kongresini gerçekleştirecek olan Körfez’de ise başkan Osman Badem görevi Şener Söğüt’e devredecek. AK Parti’de kongrelerin sona ereceği gün ise 15 Ekim olarak belirlendi. 15 Ekim’de Gebze ve Başiskele kongreleri yapılacak. Saat 11.00’da başlayacak olan Başiskele kongresinde mevcut Başkan Şahin Talus yola devam edecek. Gebze’de ise henüz aday belirlenmedi. GEBZE ADAYI BELİRLENECEK Gebze İlçe Başkanlığı mülakatı için aday gösterilen Köksal Tatoğlu, Mustafa Yıldıztekin ve Ufuk Ekinci ve onlara ek olarak İsmail Keskin, Murat Yelek, ve Mahmut Yandık’da katıldı. ARGE’den sorumlu başkan yardımcısı İrfan Ayar parti il teşkilat binasında geçtiğimiz günlerde  aday adaylarıyla bir araya geldi.  Görüşme de AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’da bulundu. Gerekli istişareler sonucunda adaylığa yakın olan 3 isim Ankara’ya tekrardan mülakata götürülecek. Çayırova Ak Parti İlçe Kongresi'nde Gebze Adayının belirlenme sürecine ilişkin basına açıklama yapan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, "Cumaya kadar belirlenmiş olur." dedi.
AK PARTİ kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor. 7 ilçede kongreler tamamlanırken kongresi yapılmayan 5 ilçede önümüzdeki günlerde kongrelerini yapacak.

 

AK PARTİ kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor.  7 ilçede kongreler tamamlanırken kongresi yapılmayan 5 ilçede önümüzdeki günlerde kongrelerini yapacak. Karamürsel, Gölcük, Kartepe, İzmit, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da kongreler tamamlanırken Derince, Körfez, Başiskele, Gebze ve Kandıra’da ilçe kongreleri gerçekleştirilecek.

KONGRESİ TAMAMLANAN İLÇELER

AK PARTİ Karamürsel’de mevcut Başkan Recep Demirel, AKP Gölcük’te İdris Alp, AK PARTİ İzmit’te Ali Korkmaz’ın yerine Hasan Ayaz göreve geldi. Darıca’da Mevcut Başkan Muzaffer Bıyık yola devam ederken, Çayırova’da  Zafer Kılıç’ın yerine Ali Osman Gür geldi. Dilovası’nda da mevcut başkan Osman Akbulut yola devam ediyor.

KONGRESİ YAPILACAK

Derince, Körfez, Başiskele, Gebze ve Kandıra’da ilçe kongreleri gerçekleştirilecek. 4 Ekim Çarşamba günü yapılacak olan Kandıra kongresinde Yunus Özder görevi Erol Ölmez’e devredecek. Derince’de 14 Ekim’de yapılacak kongrede mevcut ilçe başkanı İbrahim Şirin yola devam edecek. Derince ile aynı tarihte saat 14.00’da kongresini gerçekleştirecek olan Körfez’de ise başkan Osman Badem görevi Şener Söğüt’e devredecek. AK Parti’de kongrelerin sona ereceği gün ise 15 Ekim olarak belirlendi. 15 Ekim’de Gebze ve Başiskele kongreleri yapılacak. Saat 11.00’da başlayacak olan Başiskele kongresinde mevcut Başkan Şahin Talus yola devam edecek. Gebze’de ise henüz aday belirlenmedi.

GEBZE ADAYI BELİRLENECEK

Gebze İlçe Başkanlığı mülakatı için aday gösterilen Köksal Tatoğlu, Mustafa Yıldıztekin ve Ufuk Ekinci ve onlara ek olarak İsmail Keskin, Murat Yelek, ve Mahmut Yandık’da katıldı. ARGE’den sorumlu başkan yardımcısı İrfan Ayar parti il teşkilat binasında geçtiğimiz günlerde  aday adaylarıyla bir araya geldi.  Görüşme de AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’da bulundu. Gerekli istişareler sonucunda adaylığa yakın olan 3 isim Ankara’ya tekrardan mülakata götürülecek. Çayırova Ak Parti İlçe Kongresi'nde Gebze Adayının belirlenme sürecine ilişkin basına açıklama yapan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, "Cumaya kadar belirlenmiş olur." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.