Ak Parti’den tatlı ziyaret

Spor 21.08.2017 - 18:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Parti’den tatlı ziyaret

Ak Parti’den tatlı ziyaret

Ak Parti Darıca ilçe Teşkilatı, Darıca Gençlerbirliği antrenmanına çıkarma yaptı. Ak Parti ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra, Ak Parti ilçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk sarı yeşillilerin antrenmanını ziyaret ederek takıma tatlı ikramında bulundular. Başkan Bıyık ziyarette yaptığı açıklamada, ‘’Geçen sezondan kalan yarım bir iş var. İnanıyorum ki bu yarım kalan iş bu sene tamamlanır ve Darıca G.B’yi 2.Lig’de görürüz. Bu anlamda Darıca G.B yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularına başarılar diliyorum. İnşallah o sene bu sene olur’’dedi. ÖZTÜRK’TEN TEŞEKKÜR Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, Ak Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca ilçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk ve ilçe yöneticilerine teşekkür ederek, ‘’Başkanlarıma ince düşünceleri için teşekkür ederim. Onların varlığı bize güç veriyor. Yeni sezonda yine el ele verip ilçemizin markası Darıca Gençlerbirliği’ni hep birlikte zirveye taşımak istiyoruz’’dedi.
Ak Parti’den tatlı ziyaret

Ak Parti Darıca ilçe Teşkilatı, Darıca Gençlerbirliği antrenmanına çıkarma yaptı. Ak Parti ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra, Ak Parti ilçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk sarı yeşillilerin antrenmanını ziyaret ederek takıma tatlı ikramında bulundular. Başkan Bıyık ziyarette yaptığı açıklamada, ‘’Geçen sezondan kalan yarım bir iş var. İnanıyorum ki bu yarım kalan iş bu sene tamamlanır ve Darıca G.B’yi 2.Lig’de görürüz. Bu anlamda Darıca G.B yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularına başarılar diliyorum. İnşallah o sene bu sene olur’’dedi.

ÖZTÜRK’TEN TEŞEKKÜR

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, Ak Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca ilçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk ve ilçe yöneticilerine teşekkür ederek, ‘’Başkanlarıma ince düşünceleri için teşekkür ederim. Onların varlığı bize güç veriyor. Yeni sezonda yine el ele verip ilçemizin markası Darıca Gençlerbirliği’ni hep birlikte zirveye taşımak istiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.