AK Parti Kritik ziyaretlerde bulundu

Gebze 30.07.2015 - 14:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Parti Kritik ziyaretlerde bulundu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı’nın içinde bulunduğu heyet birçok noktaya ziyarette bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara bir dizi ziyarette bulundu. Öncelikle 1.Ağır ceza mahkemesi başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Şamil İnan'ı ziyaret eden heyet daha sonra, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu'yu, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Hürcan Alpay'ı,  Millihakimiyet gazetesi sahibi Haluk Turgut'u,Gebze SGK Müdürü Hasan Hüseyin Şenlik 'i , Ulus gazetesini Yakup Uzun ve Yılmaz Işık'ı ziyaret ettiler.            Ziyaret edilen yerlerin gündemle eşdeğer olduğu dikkat çekildi. Heyetin yaptığı bu ziyaret kurumlar tarafından memnuniyetle karşılandı. 
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı’nın içinde bulunduğu heyet birçok noktaya ziyarette bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara bir dizi ziyarette bulundu. Öncelikle 1.Ağır ceza mahkemesi başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Şamil İnan'ı ziyaret eden heyet daha sonra, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu'yu, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Hürcan Alpay'ı,  Millihakimiyet gazetesi sahibi Haluk Turgut'u,Gebze SGK Müdürü Hasan Hüseyin Şenlik 'i , Ulus gazetesini Yakup Uzun ve Yılmaz Işık'ı ziyaret ettiler. 

 

 

 

 

 

Ziyaret edilen yerlerin gündemle eşdeğer olduğu dikkat çekildi. Heyetin yaptığı bu ziyaret kurumlar tarafından memnuniyetle karşılandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.