AK kadınlardan kadın girişimcilere destek

Dilovası 19.01.2015 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

AK kadınlardan kadın girişimcilere destek

AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetiminden, Dilovası kadının girişimciliğini geliştirecek önemli bir projeyi hayata geçirdi. 30 kadın alacakları eğitim sonrası kendi işyerlerini açacak ve yanlarında bir sigortalı personel çalıştıracak.

30 KADIN GİRİŞİMCİYE 3 MİLYON DESTEK AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi Dilovası’nda çok önemli bir projeye imza attı. Artut ve yönetimi KOSGEB ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’na başvurarak Dilovası’nda kadın girişimcinin önünü açmak için çalışma başlattı. Dilovalı kadın girişimcilerin desteklenmesi için başlatılan çalışmada 30 kadına KOSGEB tarafından, 9 günlük eğitimi sonrası 30 bin lira hibe ve 70 bin lira faizsiz kredi verilecek. AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı toplantı salonunda toplanan 30 kadın alacakları eğitim sonrası kendi işyerini kuracak ve yanında bir sigortalı personel çalıştıracak. DİLOVASI’NDA KADIN OLMAK ZOR Geçtiğimiz hafta başlanan eğitimler için KOSGEB Kocaeli İl Müdürlüğünde görevli Şenay Yıldız tarafından Dilovalı kadınlara girişimcilik eğitimleri veriliyor. AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut’un büyük titizlikle takip ettiği çalışmayla ilgili yaptığı açıklama da “Dilovası’nda kadın olmak zor. Ayrıca kadının kendi işini kurması veya siyaset yapması da zordur. Ancak biz yılmayacağız. Kadınlarımızın hayata katkısını önemsiyor ve onların desteklenmesi için böyle bir çalışma başlattık. Umarız eğitim alan 30 bayan arkadaşımız bu projeyle kendi işini kuracak ve yanında da bir sigortalı personel çalıştırarak ekonomiye ve aile katkısına önemli bir destek olacaktır.” dedi. 2023 HEDEFİNİ KADINLARIMIZLA BAŞARACAĞIZ Eğitim toplantısına katılan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’ta kadınlara yaptığı konuşmada, “Kadınlarımız bizler için çok önemli. Onların siyasi alanda, çalışma hayatında olması kalite getirmektedir. Kadınlarımızın istihdamının artırılması için Kadın Kolları Başkanımız Gülay Artut ve yönetiminin böyle güzel bir çalışmaya imza atmaları bizleri mutlu etmiştir. Bu çalışmayı sadece kendiniz için düşünmeyin. Ülkemizin geleceği için düşünün Bildiğiniz gibi ülke olarak bir hedef koyduk. 2023 yılında ekonomik anlamda dünyada ilk on ülke arasına girmektir. Bu hedefin oluşması için tabi ki kadınlarımızın da önemi büyük onlarında ülke ekonomisine sunacakları katkı hedefimize bizleri daha da yakınlaştıracaktır. Kadınlarımız partimize hep sahip çıktı. Onların desteklenmesi ve her alanda ülkemizin gelişimine katkı sunmaları için bizlerde hep yanlarında olacağız.” dedi. Toplantıya AK Parti Dilovası İlçe Başkan Yardımcıları Murat Dursun ve Gökmen Deli’de katıldı.  
AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetiminden, Dilovası kadının girişimciliğini geliştirecek önemli bir projeyi hayata geçirdi. 30 kadın alacakları eğitim sonrası kendi işyerlerini açacak ve yanlarında bir sigortalı personel çalıştıracak.

30 KADIN GİRİŞİMCİYE 3 MİLYON DESTEK

AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi Dilovası’nda çok önemli bir projeye imza attı. Artut ve yönetimi KOSGEB ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’na başvurarak Dilovası’nda kadın girişimcinin önünü açmak için çalışma başlattı. Dilovalı kadın girişimcilerin desteklenmesi için başlatılan çalışmada 30 kadına KOSGEB tarafından, 9 günlük eğitimi sonrası 30 bin lira hibe ve 70 bin lira faizsiz kredi verilecek. AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı toplantı salonunda toplanan 30 kadın alacakları eğitim sonrası kendi işyerini kuracak ve yanında bir sigortalı personel çalıştıracak.

DİLOVASI’NDA KADIN OLMAK ZOR

Geçtiğimiz hafta başlanan eğitimler için KOSGEB Kocaeli İl Müdürlüğünde görevli Şenay Yıldız tarafından Dilovalı kadınlara girişimcilik eğitimleri veriliyor. AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut’un büyük titizlikle takip ettiği çalışmayla ilgili yaptığı açıklama da “Dilovası’nda kadın olmak zor. Ayrıca kadının kendi işini kurması veya siyaset yapması da zordur. Ancak biz yılmayacağız. Kadınlarımızın hayata katkısını önemsiyor ve onların desteklenmesi için böyle bir çalışma başlattık. Umarız eğitim alan 30 bayan arkadaşımız bu projeyle kendi işini kuracak ve yanında da bir sigortalı personel çalıştırarak ekonomiye ve aile katkısına önemli bir destek olacaktır.” dedi.

2023 HEDEFİNİ KADINLARIMIZLA BAŞARACAĞIZ

Eğitim toplantısına katılan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’ta kadınlara yaptığı konuşmada, “Kadınlarımız bizler için çok önemli. Onların siyasi alanda, çalışma hayatında olması kalite getirmektedir. Kadınlarımızın istihdamının artırılması için Kadın Kolları Başkanımız Gülay Artut ve yönetiminin böyle güzel bir çalışmaya imza atmaları bizleri mutlu etmiştir. Bu çalışmayı sadece kendiniz için düşünmeyin. Ülkemizin geleceği için düşünün Bildiğiniz gibi ülke olarak bir hedef koyduk. 2023 yılında ekonomik anlamda dünyada ilk on ülke arasına girmektir. Bu hedefin oluşması için tabi ki kadınlarımızın da önemi büyük onlarında ülke ekonomisine sunacakları katkı hedefimize bizleri daha da yakınlaştıracaktır. Kadınlarımız partimize hep sahip çıktı. Onların desteklenmesi ve her alanda ülkemizin gelişimine katkı sunmaları için bizlerde hep yanlarında olacağız.” dedi. Toplantıya AK Parti Dilovası İlçe Başkan Yardımcıları Murat Dursun ve Gökmen Deli’de katıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.