Ak Parti Gebze'de Şok Gelişme!

Gebze 16.01.2015 - 17:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Ak Parti Gebze'de Şok Gelişme!

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın görevinden istifa etti.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın görevinden istifa etti. İşte o basın bildirgesi; Yaklaşık beş yıldır Ak Parti Gebze Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bu süre içinde bölgemize iktidar partisinde görev alan bir yönetici olarak hizmet vermeye çalıştım. Böyle yoğun bir tempo içinde gerek siz basın mensuplarının, gerek partimizin her kademesinde görev alan arkadaşlarımın büyük desteğini gördüm. Ak Partimizin kuruluşundan itibaren gönüllüsü olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda yürüdük. Bundan sonraki süreçte de partime hangi kademede olursa olsun bir neferi olarak hizmete devam edeceğim. Her partide olduğu gibi kongreler, nöbet değişim sürecidir. Partimizin son yapılan kongrelerinden sonra milletvekilimizin, il başkanımızın, ilçe başkanımızın ekiplerini oluşturmaları aşamasında daha rahat çalışmalarını sağlamak için mevcut kadın kolları başkanlığı görevimden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Konuyu bilgilerinize sunar, görev sürem boyunca tarafıma destek veren siz basın mensupları başta olmak üzere tüm halkımıza teşekkür ederim. Vasfiye Aydın
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın görevinden istifa etti.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın görevinden istifa etti. İşte o basın bildirgesi;

Yaklaşık beş yıldır Ak Parti Gebze Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bu süre içinde bölgemize iktidar partisinde görev alan bir yönetici olarak hizmet vermeye çalıştım. Böyle yoğun bir tempo içinde gerek siz basın mensuplarının, gerek partimizin her kademesinde görev alan arkadaşlarımın büyük desteğini gördüm.

Ak Partimizin kuruluşundan itibaren gönüllüsü olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda yürüdük. Bundan sonraki süreçte de partime hangi kademede olursa olsun bir neferi olarak hizmete devam edeceğim.

Her partide olduğu gibi kongreler, nöbet değişim sürecidir. Partimizin son yapılan kongrelerinden sonra milletvekilimizin, il başkanımızın, ilçe başkanımızın ekiplerini oluşturmaları aşamasında daha rahat çalışmalarını sağlamak için mevcut kadın kolları başkanlığı görevimden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.

Konuyu bilgilerinize sunar, görev sürem boyunca tarafıma destek veren siz basın mensupları başta olmak üzere tüm halkımıza teşekkür ederim.

Vasfiye Aydın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.