GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Akşener yeni binaya gelecek

Siyaset 28.02.2020 - 14:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Akşener yeni binaya gelecek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mart ayı sonunda Kocaeli bölgesini ziyaret edecek. Meral Akşener’in programının içinde Gebze de yer alırken Akşener, İYİ Parti Gebze İlçe Binasını da ziyaret edecek. O süreye kadar yeni binasına taşınacak olan İYİ Parti Gebze teşkilatı, Akşener’i yeni binasında konuk etmenin heyecanını yaşayacak. MART SONUNDA GELECEK Ülkenin pek çok noktasını gezen ve vatandaşla buluşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mart ayı sonunda bölgemizde olacak. Akşener’in ziyaret edeceği yerlerden birisi de Gebze. Genel Başkan Meral Akşener’in, İYİ Parti Gebze İlçe Binasını da ziyaret etmesi beklenirken parti binasındaki tadilat ve taşınma işlemleri de bugün itibariyle başladı. Partililer, yeni binaya taşınma noktasında yoğun mesai ve enerji harcarken her şey iyi olacak mesajı veriyorlar. İL KONGRESİ SONRASI GEBZE’DE Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “Tadilat işlerimiz başladı. Yeni binaya kısa sürede yerleşmiş oluruz diye düşünüyorum. Daha modern ve partimize daha yakışır bir binaya taşındık. Mutlu, gururlu ve heyecanlıyız. İl kongremiz 22 Mart’ta yapılacak. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de Mart sonunda Gebze’de olması şu anki düşüncemiz. Tabi kesin tarih gelecek günlerde netleşir demek daha doğru” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mart ayı sonunda Kocaeli bölgesini ziyaret edecek. Meral Akşener’in programının içinde Gebze de yer alırken Akşener, İYİ Parti Gebze İlçe Binasını da ziyaret edecek. O süreye kadar yeni binasına taşınacak olan İYİ Parti Gebze teşkilatı, Akşener’i yeni binasında konuk etmenin heyecanını yaşayacak.

MART SONUNDA GELECEK

Ülkenin pek çok noktasını gezen ve vatandaşla buluşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mart ayı sonunda bölgemizde olacak. Akşener’in ziyaret edeceği yerlerden birisi de Gebze. Genel Başkan Meral Akşener’in, İYİ Parti Gebze İlçe Binasını da ziyaret etmesi beklenirken parti binasındaki tadilat ve taşınma işlemleri de bugün itibariyle başladı. Partililer, yeni binaya taşınma noktasında yoğun mesai ve enerji harcarken her şey iyi olacak mesajı veriyorlar.

İL KONGRESİ SONRASI GEBZE’DE

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “Tadilat işlerimiz başladı. Yeni binaya kısa sürede yerleşmiş oluruz diye düşünüyorum. Daha modern ve partimize daha yakışır bir binaya taşındık. Mutlu, gururlu ve heyecanlıyız. İl kongremiz 22 Mart’ta yapılacak. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de Mart sonunda Gebze’de olması şu anki düşüncemiz. Tabi kesin tarih gelecek günlerde netleşir demek daha doğru” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.