Aksoy, vatandaşları dinledi

Kocaeli 06.08.2019 - 17:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aksoy, vatandaşları dinledi

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, vatandaşların istek ve taleplerini devletin ilgili mercilerine doğrudan iletilmesi, sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla başlattığı ve her hafta düzenli olarak pazartesi günleri gerçekleştirdiği Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Halk Günü'nde Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Birsel Kavcı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Mesut Yalçın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdür Yardımcısı Yeliz Ünsoy, Çalışma ve İş kurumu İl Müdür Vekili Muhammed Açıkgöz hazır bulundu. TALEP VE İSTEKLER KONUŞULDU Valilik Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen Halk Günü'nde, vatandaşların taleplerini birebir dinleyen Aksoy, yapılan toplantılarla bu şehirde herkesin derdine derman olmaya gayret gösterdiklerini belirterek, vatandaşlar tarafından aktarılan sorun, sıkıntı, şikayet ve talepleri yasal çerçevede en kısa sürede sonuçlandırılması için toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine gerekli hassasiyetin göstermelerini, yardımcı olunmasını ve diğer konularda da ile ilgili de kurumlara yazı yazılması talimatında bulundu. Aksoy ile görüşen vatandaşlar ise Valinin sıcak karşılamalarından ve ilgilerinden çok memnun olduklarını belirterek, teşekkürlerini ilettiler.
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, vatandaşların istek ve taleplerini devletin ilgili mercilerine doğrudan iletilmesi, sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla başlattığı ve her hafta düzenli olarak pazartesi günleri gerçekleştirdiği Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Halk Günü'nde Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Birsel Kavcı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Mesut Yalçın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdür Yardımcısı Yeliz Ünsoy, Çalışma ve İş kurumu İl Müdür Vekili Muhammed Açıkgöz hazır bulundu.

TALEP VE İSTEKLER KONUŞULDU

Valilik Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen Halk Günü'nde, vatandaşların taleplerini birebir dinleyen Aksoy, yapılan toplantılarla bu şehirde herkesin derdine derman olmaya gayret gösterdiklerini belirterek, vatandaşlar tarafından aktarılan sorun, sıkıntı, şikayet ve talepleri yasal çerçevede en kısa sürede sonuçlandırılması için toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine gerekli hassasiyetin göstermelerini, yardımcı olunmasını ve diğer konularda da ile ilgili de kurumlara yazı yazılması talimatında bulundu. Aksoy ile görüşen vatandaşlar ise Valinin sıcak karşılamalarından ve ilgilerinden çok memnun olduklarını belirterek, teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.