GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Altın fiyatları ne kadar?

Ekonomi 26.05.2020 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatlarında yaşanan anlık durum yeni haftanın ilk gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Anlık ve canlı altın takip ekranı üzerinden öğrenilen altın fiyatları, Ramazan Bayramı dolayısıyla piyasaların kapalı olması nedeniyle serbest piyasada işlem gördü. Gram altın fiyatları 26 Mayıs Salı günü 379 lira seviyesinde hareket etti. Peki, gram ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum ne? İşte, ekonomistlerin altın yorumları ve gram ve çeyrek altın fiyatlarında son durum bilgileri... ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?  Çeyrek altının satış fiyatı 626 lira olurken, 614 liradan geri alınıyor. Yarım altının satış fiyatı 1.246 liradan işlem görürken, 1.230 liradan geri alınıyor. Cumhuriyet altının satış fiyatı 2.553 lira olurken, 2.527 liradan geri alınıyor. 22 ayar bileziğin gram satış fiyatı 347 lira olurken, 343 liradan geri alınıyor.

Altın fiyatlarında yaşanan anlık durum yeni haftanın ilk gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Anlık ve canlı altın takip ekranı üzerinden öğrenilen altın fiyatları, Ramazan Bayramı dolayısıyla piyasaların kapalı olması nedeniyle serbest piyasada işlem gördü. Gram altın fiyatları 26 Mayıs Salı günü 379 lira seviyesinde hareket etti. Peki, gram ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son durum ne? İşte, ekonomistlerin altın yorumları ve gram ve çeyrek altın fiyatlarında son durum bilgileri...

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 

Çeyrek altının satış fiyatı 626 lira olurken, 614 liradan geri alınıyor.

Yarım altının satış fiyatı 1.246 liradan işlem görürken, 1.230 liradan geri alınıyor.

Cumhuriyet altının satış fiyatı 2.553 lira olurken, 2.527 liradan geri alınıyor.
22 ayar bileziğin gram satış fiyatı 347 lira olurken, 343 liradan geri alınıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.