ASKERE SALDIRMIŞTI...

Kocaeli 21.07.2017 - 21:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ASKERE SALDIRMIŞTI...

İzmit’te otobüsle çarşı izninden dönen askerlere, saldırıp darp eden 12 kişi adliyeye sevk edildi

İzmit'te çarşı iznine çıkan 5 askeri otobüste saldıran 12  kişi gözaltına alındı. Kocaeli Adliyesi önünde bekleyen yakınları ise basın mensupları ve jandarmaya saldırdı. Gözaltına alınan şahısların yakınları gazetecilere tepki göstererek, " vatan için hepsi canını verir" diyerek fotoğraf çekmeyi engellemeye çalıştı. BİR SUBAY YARALANDI Gözaltına alınan şahısların yakınları ile jandarma arasında yaşanan arbede de bir subay omzuna aldığı darbe nedeniyle yaralandı. Adliye önünde görevli bir polis ise yaşanan arbede sırasında biber gazı sıktı. Çıkan olayda hafif yaralanan subay tedavi için Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürdü.
İzmit’te otobüsle çarşı izninden dönen askerlere, saldırıp darp eden 12 kişi adliyeye sevk edildi

İzmit'te çarşı iznine çıkan 5 askeri otobüste saldıran 12  kişi gözaltına alındı. Kocaeli Adliyesi önünde bekleyen yakınları ise basın mensupları ve jandarmaya saldırdı. Gözaltına alınan şahısların yakınları gazetecilere tepki göstererek, " vatan için hepsi canını verir" diyerek fotoğraf çekmeyi engellemeye çalıştı.

BİR SUBAY YARALANDI

Gözaltına alınan şahısların yakınları ile jandarma arasında yaşanan arbede de bir subay omzuna aldığı darbe nedeniyle yaralandı. Adliye önünde görevli bir polis ise yaşanan arbede sırasında biber gazı sıktı. Çıkan olayda hafif yaralanan subay tedavi için Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.