ATAKAN’DAN BİR BİRİNCİLİK DAHA

Spor 08.03.2017 - 16:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ATAKAN’DAN BİR BİRİNCİLİK DAHA

                Türkiye Tenis Federasyonu’nun 02.03.2017 – 05.03.2017 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 14 Yaş Haftasonu Turnuvası düzenlendi. Özel İlim Ortaokulu 5-A sınıfı öğrencisi Atakan Karahan 11 yaşında olmasına rağmen turnuvada beklentilerin üzerinde bir performans sergileyerek 1. Olmuştur.       Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Öztürk ‘’ Tenis öğrencilerin akademik başarılarına olumlu etki eden bir spor dalıdır. Odaklanma, konsantrasyon becerilerini geliştirip, sosyal bir çevre edinmeleri açısından da desteklemektedir. Öğrencimiz Atakan Karahan yaşından daha yüksek bir performans sergileyip hepimizi gururlandırmıştır. Kendisini, ailesini ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

 

 

            Türkiye Tenis Federasyonu’nun 02.03.2017 – 05.03.2017 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 14 Yaş Haftasonu Turnuvası düzenlendi. Özel İlim Ortaokulu 5-A sınıfı öğrencisi Atakan Karahan 11 yaşında olmasına rağmen turnuvada beklentilerin üzerinde bir performans sergileyerek 1. Olmuştur.

      Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Öztürk ‘’ Tenis öğrencilerin akademik başarılarına olumlu etki eden bir spor dalıdır. Odaklanma, konsantrasyon becerilerini geliştirip, sosyal bir çevre edinmeleri açısından da desteklemektedir. Öğrencimiz Atakan Karahan yaşından daha yüksek bir performans sergileyip hepimizi gururlandırmıştır. Kendisini, ailesini ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.