Atakan Öztürk "ADAYIM" dedi

Darıca 25.10.2018 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Atakan Öztürk "ADAYIM" dedi

Darıca'nın soyal, kültürel ve sağlık tesisleri arasında önde gelen mahallesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde Atakan Öztürk muhtar adayı olduğunu açıkladı. Öztürk, "Ben bildiklerimle değil mahalle sakinlerimin istekleri ile muhtarlık yapacağım."dedi.

İçinde bir eğitim araştırma hastanesi, bir kültür merkezi gibi dev tesisleri barındıran Fevzi Çakmak Mahallesi'nde Beyaz İnci Düğün Salonları'nın sahibi olan Atakan Öztürk muhtar adayı olmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Mahallemizde çocuklarımız ve kadınlarımız için değişik düşüncelerim var. Eğer mahalle sakinlerimiz bana bu fırsatı verirse bu çalışmaları hayata geçirmek istiyorum."dedi.   KADINLARIMIZ AİLE BÜTÇELERİNE KATKI YAPABİLİR   Atakan Öztürk özellikle kadınlar için geliştirmek istediği proje için, "Ben bir düğün salonu işletiyorum. Ayda binlerce kilo pasta kurabiye alıyorum. Darıca'da birçok düğün salonu var ve bu düğün salonlarınında bu tür alımları ve ihtiyaçları var. Şayet muhtar seçilirsem bir pastane kurup mahallemizdeki çalışmayan kadınların pasta ve kurabiye üretimi yapmalarını buradan elde edecekleri gelirlerle ev bütçelerine katkı yapmalarını sağlayacağım."dedi. Bu pastanelerin kadınları hem sosyal açıdan geliştireceğine hemde maddi olarak ailelerine katkı sağlayacaklarını ifade eden Öztürk,n "Eğer pasta ve benzeri ürünlerin üretimi konusunda yetersiz kadınlarımız varsa bu yönde meslek edinmeleri için kursların hizmet vermesine aracılık yapacağım." dedi.   ÇOCUKLARIMIZI YOLLARDAN KURTARMALIYIZ  Mahallede bir çok çocuğun oyun oynaması özellikle futbol maçları için sokak aralarını ve caddeleri kullandığının altını çizen Atakan Öztürk, "Belediyemiz çocuk parkları, oyun grupları, spor aletleri grupları yapıyor. Ancak mahallemizde birçok çocuk futbol oynamak için sokak aralarına ve caddelere kaleler kurarak vakit geçiriyor. Büyük futbol sahalarından bahsetmiyorum ama küçük minyatür futbol sahaları yapılmasını sağlamak adına gerekli girişimler yapmak ve çocuklarımızı araba altında kalma riskinden uzaklaştırmakta hedeflerim arasında."dedi.   MAHALLE SAKİNİ NE DERSE ÖYLE MAHALLEYİ YÖNETECEĞİM Atakan Öztürk vatandaşın takdiri ile muhtar seçilirse haftanın belirli günlerinde değişik noktalarında ki kıraathanelerde toplantılar düzenlemek istediğini ve onların sorunlarını, ihtiyaçlarını, eksikliklerini birebir dokunarak öğreneceğini ve not alacağını ifade etti. Öztürk, "Burada vatandaşlarımız hangi sıkıntıyı yaşıyorsa birebir karşılıklı beyin fırtınası ve görüş alışverişi içinde olmak istiyorum. Burada çıkan sorunları raporlaştırarak gerekli yetkililer yansıtmak ve çözümünde takipçisi olmak istiyorum. Ben bildiklerimle değil mahalle sakinlerimin dedikleri ile bir muhtarlık yönetim süreci yansıtmak istiyorum."dedi. Uzun yıllardır Darıca'da düğün salonu işletmeciliği yana Atakan Öztürk son olarak Beyaz İnci Düğün Salonu sahipliği yaparak iş hayatını sürdürdüğünü belirtti.
Darıca'nın soyal, kültürel ve sağlık tesisleri arasında önde gelen mahallesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde Atakan Öztürk muhtar adayı olduğunu açıkladı. Öztürk, "Ben bildiklerimle değil mahalle sakinlerimin istekleri ile muhtarlık yapacağım."dedi.

İçinde bir eğitim araştırma hastanesi, bir kültür merkezi gibi dev tesisleri barındıran Fevzi Çakmak Mahallesi'nde Beyaz İnci Düğün Salonları'nın sahibi olan Atakan Öztürk muhtar adayı olmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Mahallemizde çocuklarımız ve kadınlarımız için değişik düşüncelerim var. Eğer mahalle sakinlerimiz bana bu fırsatı verirse bu çalışmaları hayata geçirmek istiyorum."dedi.

 
KADINLARIMIZ AİLE BÜTÇELERİNE KATKI YAPABİLİR
 
Atakan Öztürk özellikle kadınlar için geliştirmek istediği proje için, "Ben bir düğün salonu işletiyorum. Ayda binlerce kilo pasta kurabiye alıyorum. Darıca'da birçok düğün salonu var ve bu düğün salonlarınında bu tür alımları ve ihtiyaçları var. Şayet muhtar seçilirsem bir pastane kurup mahallemizdeki çalışmayan kadınların pasta ve kurabiye üretimi yapmalarını buradan elde edecekleri gelirlerle ev bütçelerine katkı yapmalarını sağlayacağım."dedi. Bu pastanelerin kadınları hem sosyal açıdan geliştireceğine hemde maddi olarak ailelerine katkı sağlayacaklarını ifade eden Öztürk,n "Eğer pasta ve benzeri ürünlerin üretimi konusunda yetersiz kadınlarımız varsa bu yönde meslek edinmeleri için kursların hizmet vermesine aracılık yapacağım." dedi.
 
ÇOCUKLARIMIZI YOLLARDAN KURTARMALIYIZ
 Mahallede bir çok çocuğun oyun oynaması özellikle futbol maçları için sokak aralarını ve caddeleri kullandığının altını çizen Atakan Öztürk, "Belediyemiz çocuk parkları, oyun grupları, spor aletleri grupları yapıyor. Ancak mahallemizde birçok çocuk futbol oynamak için sokak aralarına ve caddelere kaleler kurarak vakit geçiriyor. Büyük futbol sahalarından bahsetmiyorum ama küçük minyatür futbol sahaları yapılmasını sağlamak adına gerekli girişimler yapmak ve çocuklarımızı araba altında kalma riskinden uzaklaştırmakta hedeflerim arasında."dedi.
 
MAHALLE SAKİNİ NE DERSE ÖYLE MAHALLEYİ YÖNETECEĞİM
Atakan Öztürk vatandaşın takdiri ile muhtar seçilirse haftanın belirli günlerinde değişik noktalarında ki kıraathanelerde toplantılar düzenlemek istediğini ve onların sorunlarını, ihtiyaçlarını, eksikliklerini birebir dokunarak öğreneceğini ve not alacağını ifade etti. Öztürk, "Burada vatandaşlarımız hangi sıkıntıyı yaşıyorsa birebir karşılıklı beyin fırtınası ve görüş alışverişi içinde olmak istiyorum. Burada çıkan sorunları raporlaştırarak gerekli yetkililer yansıtmak ve çözümünde takipçisi olmak istiyorum. Ben bildiklerimle değil mahalle sakinlerimin dedikleri ile bir muhtarlık yönetim süreci yansıtmak istiyorum."dedi. Uzun yıllardır Darıca'da düğün salonu işletmeciliği yana Atakan Öztürk son olarak Beyaz İnci Düğün Salonu sahipliği yaparak iş hayatını sürdürdüğünü belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.