ATLASLI ÖĞRENCİLER BASIN İLAN’DA KAMPA GİRDİ!

Darıca 24.01.2017 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ATLASLI ÖĞRENCİLER BASIN İLAN’DA KAMPA GİRDİ!

    Özel Yeni Atlas Okulları öğrencileri Darıca Basın İlan Kurumu’nda kampa girdi. 1 hafta boyunca Darıca’nın güzide mekânlarından Basın İlan Kurumu’nda Gebze’nin 1.si olan Atlas Okullarının öğrencileri kampa girdi. Başarısını tescilleyen okul, tatili fırsat bilerek hem birlikte vakit geçirip 1.dönemin yorgunluğunu atarken hem de Nisan ayında yapılacak olan Teog sınavlarına daha iddialı hazırlanmak için koçluk sistemiyle yoğun bir programda öğrencileriyle buluştu. HEDEF TÜRKİYE DERECESİNE GİRMEK Akademik başarısını Türkiye derecesi ile taçlandırmak için hedef aldığı doğru yönlendirme ve hedefe adım adım yaklaştıran müthiş programda ders ağırlıklı olmakla birlikte yüzme, basketbol, voleybol ve spor alanlarının aktif kullanımı öğrencileri mutlu etti. ALTUNBAŞ: “HEM TEOG’A HAZIRLANIYORLAR HEM EĞLENİYORLAR” Atlas Okulları Müdürü Yeliz Altunbaş; Kamp programımızı oluştururken Teog başarımızın mimarı öğretmenlerimiz ve Rehberlik servisimizin etkin katılımıyla öğrencilerimizin ders odaklı olmakla birlikte motivasyon ihtiyacını da dikkate aldıklarını sosyalleşebilecekleri, sömestr tatilinin amacına uygun bir şekilde dinlenebilecekleri, öğretmenleriyle birlikte güven ortamı içinde geçirecekleri dinlenme ve eğlenmeye yönelik müthiş bir program oluşturduklarını dile getirdi.

 

 

Özel Yeni Atlas Okulları öğrencileri Darıca Basın İlan Kurumu’nda kampa girdi. 1 hafta boyunca Darıca’nın güzide mekânlarından Basın İlan Kurumu’nda Gebze’nin 1.si olan Atlas Okullarının öğrencileri kampa girdi. Başarısını tescilleyen okul, tatili fırsat bilerek hem birlikte vakit geçirip 1.dönemin yorgunluğunu atarken hem de Nisan ayında yapılacak olan Teog sınavlarına daha iddialı hazırlanmak için koçluk sistemiyle yoğun bir programda öğrencileriyle buluştu.

HEDEF TÜRKİYE DERECESİNE GİRMEK

Akademik başarısını Türkiye derecesi ile taçlandırmak için hedef aldığı doğru yönlendirme ve hedefe adım adım yaklaştıran müthiş programda ders ağırlıklı olmakla birlikte yüzme, basketbol, voleybol ve spor alanlarının aktif kullanımı öğrencileri mutlu etti.

ALTUNBAŞ: “HEM TEOG’A HAZIRLANIYORLAR HEM EĞLENİYORLAR”

Atlas Okulları Müdürü Yeliz Altunbaş; Kamp programımızı oluştururken Teog başarımızın mimarı öğretmenlerimiz ve Rehberlik servisimizin etkin katılımıyla öğrencilerimizin ders odaklı olmakla birlikte motivasyon ihtiyacını da dikkate aldıklarını sosyalleşebilecekleri, sömestr tatilinin amacına uygun bir şekilde dinlenebilecekleri, öğretmenleriyle birlikte güven ortamı içinde geçirecekleri dinlenme ve eğlenmeye yönelik müthiş bir program oluşturduklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.