GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Avcı’dan Büyükgöz’e teşekkür

Spor 22.05.2020 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Avcı’dan Büyükgöz’e teşekkür

Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür etti. Maddi ve manevi anlamda mor beyazlı kulübün yanında olduğunu gösteren Başkan Büyükgöz’e teşekkür eden Avcı, şu ifadelere yer verdi: Belediye başkanımız sayın; Zinnur BÜYÜKGÖZ'e gerek şahsımı arayarak, gerekse belediyemize ait sosyal medya hesaplarından Gebze'mizin en değerli markası olan Gebzespor'umuzun 65. kuruluş yıldönümünü hatırlayıp tebrik etmesi bizleri oldukça mutlu etmiştir. Aynı zamanda kulübümüze sunmuş olduğu maddi desteklerden dolayı Gebzespor camiası olarak kendisine teşekkür ederiz. Gebzespor yönetim kurulu olarak, mülki amirlerimiz ile uyum içerisinde istişare ederek çalışmaktayız. Bu anlamda yönetim kurulumuza ve kulübümüze vermiş olduğu her türlü desteklerinden dolayı ayrıca kendisine teşekkür ederim...

Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür etti. Maddi ve manevi anlamda mor beyazlı kulübün yanında olduğunu gösteren Başkan Büyükgöz’e teşekkür eden Avcı, şu ifadelere yer verdi:

Belediye başkanımız sayın; Zinnur BÜYÜKGÖZ'e gerek şahsımı arayarak, gerekse belediyemize ait sosyal medya hesaplarından Gebze'mizin en değerli markası olan Gebzespor'umuzun 65. kuruluş yıldönümünü hatırlayıp tebrik etmesi bizleri oldukça mutlu etmiştir. Aynı zamanda kulübümüze sunmuş olduğu maddi desteklerden dolayı Gebzespor camiası olarak kendisine teşekkür ederiz. Gebzespor yönetim kurulu olarak, mülki amirlerimiz ile uyum içerisinde istişare ederek çalışmaktayız. Bu anlamda yönetim kurulumuza ve kulübümüze vermiş olduğu her türlü desteklerinden dolayı ayrıca kendisine teşekkür ederim...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.