Ayrılık sebebi Darıca maçı mı?

Spor 10.02.2020 - 14:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ayrılık sebebi Darıca maçı mı?

Gölcükspor’da hafta sonu deplasmanda oynanan ve 1-0 kaybedilen maç öncesi teknik direktör Sadi Tekelioğlu ani bir kararla takımdan ayrılmış ve takımın başında sahaya Ömer Faruk Uzuner çıkmıştı. Telkelioğlu’nun ayrılığı akıllara, Darıca G.B maçında yaşanan olayları getirmişti. Yaşanan bu olay sonrası açıklamalarda bulunan Gölcükspor Kulübü Başkanı Hüseyin Çardak, ayrılık sebebini henüz bilmediklerini dile getirdi. BASIN TOPLANTISI YAPACAĞIZ  Sadi Tekelioğlu ile aralarında hiçbir sorunun olmadığına dikkat çeken Başkan Çardak, “Maçtan önce hocamız ile maç başlarını konuştuk. Ertesi gün bir baktık ki hoca ayrılmış” dedi. Ayrılış sebebini bilmediklerini kaydeden Çardak, Sadi Tekelioğlu ile ilgili yaşanan süreçteki tüm gelişmeleri Perşembe günü yapılacak basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelerek tek tek anlatacaklarını da belirtti.

Gölcükspor’da hafta sonu deplasmanda oynanan ve 1-0 kaybedilen maç öncesi teknik direktör Sadi Tekelioğlu ani bir kararla takımdan ayrılmış ve takımın başında sahaya Ömer Faruk Uzuner çıkmıştı. Telkelioğlu’nun ayrılığı akıllara, Darıca G.B maçında yaşanan olayları getirmişti. Yaşanan bu olay sonrası açıklamalarda bulunan Gölcükspor Kulübü Başkanı Hüseyin Çardak, ayrılık sebebini henüz bilmediklerini dile getirdi.

BASIN TOPLANTISI YAPACAĞIZ 

Sadi Tekelioğlu ile aralarında hiçbir sorunun olmadığına dikkat çeken Başkan Çardak, “Maçtan önce hocamız ile maç başlarını konuştuk. Ertesi gün bir baktık ki hoca ayrılmış” dedi. Ayrılış sebebini bilmediklerini kaydeden Çardak, Sadi Tekelioğlu ile ilgili yaşanan süreçteki tüm gelişmeleri Perşembe günü yapılacak basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelerek tek tek anlatacaklarını da belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.