Azeri’den ‘Arınç’a tepki!

Siyaset 06.11.2019 - 14:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Azeri’den ‘Arınç’a tepki!

Toplumun geniş kesimini rahatsız eden “KHK’lar bir faciadır” açıklamasında bulunan Cumhurbaşkanı GİK Üyesi Bülent Arınç’a bir tepki Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Erkan Azeri’den geldi. Azeri, “FETÖ-Kılıçdaroğlu-İP-Bülent Arınç; Kutsal İttifak mı yaptı?” sorusunu yöneltti. Türkiye Cumhurbaşkanı GİK Üyesi Bülent Arınç’ın çok tartışılan açıklamaları ile çalkalanıyor. Arınnç’a bir tepki Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Erkan Azeri’den geldi. Azeri, “15 Temmuz darbe girişimini önceden bilen ,bu hususta propaganda yapan Nazlı Ilıcak ve Altan kardeşlerin tahliyesine epey sevinen oldu. FETÖ bu tahliyeler ile tabanına can suyu vermiştir. Bülent Arınç kendi aklıyla hareket etmiyor; nereye ve kime hizmet ediyorsa derhal ortaya çıkarılmalıdır” ifadelerini kullandı. DİYARBAKIR’DA YAPILAN GÖRÜŞMEYE DİKKAT ÇEKTİ! “Sevineceklerini biliyorduk ancak; Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Arkadaşlarımız tahliye oldu” diyecek kadar sahipleneceğini hiç tahmin etmemiştim. Pensilvanya‘da yaşanan bayram havasının CHP Genel Merkezinde de aynı hava ile kutlanması kabul edilemez. Diğer taraftan da Bülent Arınç’ın Diyarbakır’da düğün bahanesiyle yaptığı ziyarette, bazı HDP ve İP Milletvekillerinin bulunması neyin habercisi bekleyip göreceğiz. Türkiye cumhuriyeti Devletini sınava tabi tutacak hiçbir şey kabul edilemez”

Toplumun geniş kesimini rahatsız eden “KHK’lar bir faciadır” açıklamasında bulunan Cumhurbaşkanı GİK Üyesi Bülent Arınç’a bir tepki Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Erkan Azeri’den geldi. Azeri, “FETÖ-Kılıçdaroğlu-İP-Bülent Arınç; Kutsal İttifak mı yaptı?” sorusunu yöneltti.

Türkiye Cumhurbaşkanı GİK Üyesi Bülent Arınç’ın çok tartışılan açıklamaları ile çalkalanıyor. Arınnç’a bir tepki Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Erkan Azeri’den geldi. Azeri, “15 Temmuz darbe girişimini önceden bilen ,bu hususta propaganda yapan Nazlı Ilıcak ve Altan kardeşlerin tahliyesine epey sevinen oldu. FETÖ bu tahliyeler ile tabanına can suyu vermiştir. Bülent Arınç kendi aklıyla hareket etmiyor; nereye ve kime hizmet ediyorsa derhal ortaya çıkarılmalıdır” ifadelerini kullandı.

DİYARBAKIR’DA YAPILAN GÖRÜŞMEYE DİKKAT ÇEKTİ!

“Sevineceklerini biliyorduk ancak; Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Arkadaşlarımız tahliye oldu” diyecek kadar sahipleneceğini hiç tahmin etmemiştim. Pensilvanya‘da yaşanan bayram havasının CHP Genel Merkezinde de aynı hava ile kutlanması kabul edilemez. Diğer taraftan da Bülent Arınç’ın Diyarbakır’da düğün bahanesiyle yaptığı ziyarette, bazı HDP ve İP Milletvekillerinin bulunması neyin habercisi bekleyip göreceğiz. Türkiye cumhuriyeti Devletini sınava tabi tutacak hiçbir şey kabul edilemez”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.