GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bakan açıkladı!.

Ekonomi 31.03.2018 - 08:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bakan açıkladı!.

Bakan Sarıeroğlu, ‘4C’den 4B’ye emekçi kardeşlerimizin geçişini 2 Nisan’da yapacağız. Ücretlerinde yüzde 10 artış yapıyoruz’ dedi.

4C'den 4B'ye geçecek çalışanlara zam ve izin müjdesi geldi. Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, geçişin 2 Nisan itibariyle gerçekleştirilmiş olacağını belirterek, 'Ücretlerinde yüzde 10 artış yapıyoruz. İzin sürelerinde de bir düzenleme gerçekleştireceğiz" dedi. 'TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk 2017 Ödül Töreni'nde konuşan Bakan Sarıeroğlu, işçilerle ilgili önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Taşeron konusunun bu hafta son viraja girdiğinin altını çizen Sarıeroğlu, 4C'den 4B'ye geçişlerle ilgili de şunları kaydetti: "Önceki akşam itibarıyla 4C'den 4B'ye geçecek kardeşlerimizle ilgili de kararnamemiz Resmi Gazete'de yayımlanmış durumda. Yüzde 10 ücret artışı ile izin sürelerini düzenleyerek 4C'den 4B'ye emekçi kardeşlerimizin geçişini 2 Nisan itibarıyla gerçekleştirmiş olacağız. Ücretlerinde artış yapıyoruz. İzin sürelerinde de bir düzenleme gerçekleştireceğiz. Dün yaptığımız Kamu Personel Danışma Kurulu'nda bu konularla ilgili adım attık.".
Bakan Sarıeroğlu, ‘4C’den 4B’ye emekçi kardeşlerimizin geçişini 2 Nisan’da yapacağız. Ücretlerinde yüzde 10 artış yapıyoruz’ dedi.

4C'den 4B'ye geçecek çalışanlara zam ve izin müjdesi geldi. Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, geçişin 2 Nisan itibariyle gerçekleştirilmiş olacağını belirterek, 'Ücretlerinde yüzde 10 artış yapıyoruz. İzin sürelerinde de bir düzenleme gerçekleştireceğiz" dedi. 'TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk 2017 Ödül Töreni'nde konuşan Bakan Sarıeroğlu, işçilerle ilgili önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Taşeron konusunun bu hafta son viraja girdiğinin altını çizen Sarıeroğlu, 4C'den 4B'ye geçişlerle ilgili de şunları kaydetti: "Önceki akşam itibarıyla 4C'den 4B'ye geçecek kardeşlerimizle ilgili de kararnamemiz 'de yayımlanmış durumda. Yüzde 10 ücret artışı ile izin sürelerini düzenleyerek 4C'den 4B'ye emekçi kardeşlerimizin geçişini 2 Nisan itibarıyla gerçekleştirmiş olacağız. Ücretlerinde artış yapıyoruz. İzin sürelerinde de bir düzenleme gerçekleştireceğiz. Dün yaptığımız Kamu Personel Danışma Kurulu'nda bu konularla ilgili adım attık.".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.