BALCIOĞLU'NDAN DARICA'YA VEDA MESAJI

Spor 05.06.2018 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BALCIOĞLU'NDAN DARICA'YA VEDA MESAJI

10 yıllık hasrete son vererek 2.Lig’e yükselen Darıca Gençlerbirliği’nin teknik direktörlüğünü yapan ve geçtiğimiz günlerde yönetimle görüşerek yollarını karşılıklı olarak ayıran Uğur Balcıoğlu, Darıca Gençlerbirliği camiasına veda mesajı yayınladı.

İŞTE TEKNİK DİREKTÖR UĞUR BALCIOĞLU'NUN VEDA MESAJI: Benim için inanılmaz çok değerli, çok özel ve her zaman güzel hatıralarla anacağım Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde sürdürdüğüm Teknik Direktörlük görevimin süresi bitmiş bulunmaktadır. Bana inanan ve bu  göreve layık gören Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak, kulüp başkanlarımızdan bendeki yeri çok özel ve farklı bir yerde olan Sayın Mustafa Öztürk ve yine Türkiye’nin en genç başkanı olan Sayın Mücahid Vural ile kocaman bir yüreği olan dostum  Sayın Lokman Demirtaş ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim.  Sezon boyunca birlikte çalıştığım saha içindeki isteklerimize hayat veren  unutulmaz anıların başrolleri olan oyuncularıma, her daim yanımda olarak kahrımı çeken ve işleyişin ana hattı taktire şayan ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Perde arkasında olup görünmez kahramanlarıma, hiçbir daim ‘hayır’ kelimesini bilmeyen elleri öpülesi ablalarım, malzeme sorumlularıma, sağlık ekibime, güvenlik birimlerine, stat personel müdürüm ve ekibine kulüp müdürümüz Ali Figani Selçuk, Kocaeli’nin ve Darıca’nın güzide basın mensuplarına ve olmazsa olmaz olan büyük Darıca Gençlerbirliği’nin büyük taraftarlarına sonsuz şükranlarımı sunar, teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne başarılar dilerim. Çıkarsız saygı ve çıkarsız sevginin bitmek üzere olduğu bu günlerde Rabbim herkese böyle güzel ayrılıklar nasip eylesin.                                     
10 yıllık hasrete son vererek 2.Lig’e yükselen Darıca Gençlerbirliği’nin teknik direktörlüğünü yapan ve geçtiğimiz günlerde yönetimle görüşerek yollarını karşılıklı olarak ayıran Uğur Balcıoğlu, Darıca Gençlerbirliği camiasına veda mesajı yayınladı.

İŞTE TEKNİK DİREKTÖR UĞUR BALCIOĞLU'NUN VEDA MESAJI:

Benim için inanılmaz çok değerli, çok özel ve her zaman güzel hatıralarla anacağım Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde sürdürdüğüm Teknik Direktörlük görevimin süresi bitmiş bulunmaktadır. Bana inanan ve bu  göreve layık gören Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak, kulüp başkanlarımızdan bendeki yeri çok özel ve farklı bir yerde olan Sayın Mustafa Öztürk ve yine Türkiye’nin en genç başkanı olan Sayın Mücahid Vural ile kocaman bir yüreği olan dostum  Sayın Lokman Demirtaş ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim.  Sezon boyunca birlikte çalıştığım saha içindeki isteklerimize hayat veren  unutulmaz anıların başrolleri olan oyuncularıma, her daim yanımda olarak kahrımı çeken ve işleyişin ana hattı taktire şayan ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Perde arkasında olup görünmez kahramanlarıma, hiçbir daim ‘hayır’ kelimesini bilmeyen elleri öpülesi ablalarım, malzeme sorumlularıma, sağlık ekibime, güvenlik birimlerine, stat personel müdürüm ve ekibine kulüp müdürümüz Ali Figani Selçuk, Kocaeli’nin ve Darıca’nın güzide basın mensuplarına ve olmazsa olmaz olan büyük Darıca Gençlerbirliği’nin büyük taraftarlarına sonsuz şükranlarımı sunar, teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne başarılar dilerim. Çıkarsız saygı ve çıkarsız sevginin bitmek üzere olduğu bu günlerde Rabbim herkese böyle güzel ayrılıklar nasip eylesin.                                     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.