Balık - Ekmek festivali!

Gebze 31.05.2016 - 14:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Balık - Ekmek festivali!

Gebze Kaymakamlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İyilik Festivali projesi kapsamında Eskihisar Sahili'nde balık-ekmek festivali düzenlendi.

Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İyilik Festivali kapsamında bu yıl birçok kişiye ulaşılarak çeşitli yardımlarda bulunuldu. Cuma günü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenecek programla finalini gerçekleştirecek olan program kapsamında Eskihisar Sahili'nde muhtarlar, şehit aileleri ve vatandaşlara balık-ekmek dağıtıldı. İYİLİK DEVAM EDECEK Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Çulha, "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz proje kapsamında bir çok kişiye ulaştık. Bugün burada 3 bin kişiyle balık - ekmek festivali düzenliyoruz. İyiliklerimiz devam edecek" dedi.
Gebze Kaymakamlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İyilik Festivali projesi kapsamında Eskihisar Sahili'nde balık-ekmek festivali düzenlendi.

Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İyilik Festivali kapsamında bu yıl birçok kişiye ulaşılarak çeşitli yardımlarda bulunuldu. Cuma günü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenecek programla finalini gerçekleştirecek olan program kapsamında Eskihisar Sahili'nde muhtarlar, şehit aileleri ve vatandaşlara balık-ekmek dağıtıldı.

İYİLİK DEVAM EDECEK

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Çulha, "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz proje kapsamında bir çok kişiye ulaştık. Bugün burada 3 bin kişiyle balık - ekmek festivali düzenliyoruz. İyiliklerimiz devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.