GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Başkan Bıyık’tan hastalara moral ziyareti!

Darıca 15.01.2020 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Bıyık’tan hastalara moral ziyareti!

Darıcalı vatandaşları acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta ziyaretleri gerçekleştirerek yaşlı ve hastalara moral verdi ve hayır duası aldı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta ziyaretleri gerçekleştirerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bir yandan yoğun bir tempoda belediye çalışmalarını sürdüren Başkan Bıyık, diğer yandan da vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteriyor. HASTALARA MORAL VERDİ Her fırsatta Darıcalılarla bir araya gelerek hasbihal eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta ziyaretleri gerçekleştirerek yaşlı ve hastalara moral vererek hayır duası aldı. Hasta ve yakınlarıyla sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Bıyık, ihtiyaçlarını sorarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Darıcalı vatandaşlarla gönül bağının olduğunu kaydeden Başkan Bıyık, “Sizin derdiniz bizim de derdimiz. Bizler hep birlikte büyük Darıca ailesiyiz. Darıcalılarla aramızda gönül bağımız var. Her zaman bir araya gelerek dertlerinizi paylaşacağız” diye konuştu. MUHTARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Nevzat Aytekin’i de ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun temennisinde bulundu. Muhtar Aytekin de nazik ziyareti için Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti.
Darıcalı vatandaşları acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta ziyaretleri gerçekleştirerek yaşlı ve hastalara moral verdi ve hayır duası aldı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta ziyaretleri gerçekleştirerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bir yandan yoğun bir tempoda belediye çalışmalarını sürdüren Başkan Bıyık, diğer yandan da vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteriyor.

HASTALARA MORAL VERDİ

Her fırsatta Darıcalılarla bir araya gelerek hasbihal eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta ziyaretleri gerçekleştirerek yaşlı ve hastalara moral vererek hayır duası aldı. Hasta ve yakınlarıyla sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Bıyık, ihtiyaçlarını sorarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Darıcalı vatandaşlarla gönül bağının olduğunu kaydeden Başkan Bıyık, “Sizin derdiniz bizim de derdimiz. Bizler hep birlikte büyük Darıca ailesiyiz. Darıcalılarla aramızda gönül bağımız var. Her zaman bir araya gelerek dertlerinizi paylaşacağız” diye konuştu.

MUHTARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Nevzat Aytekin’i de ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun temennisinde bulundu. Muhtar Aytekin de nazik ziyareti için Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.