Başkan Ellibeş, Kılıçdaroğlu’nu topa tuttu

Siyaset 09.10.2020 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Ellibeş, Kılıçdaroğlu’nu topa tuttu

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhurbaşkanının Körfez ziyaretinde çekilen fotoğraf hakkında aslı astarı olmayan iddialar attığını ileri sürdüğü CHP liderini sert sözlerle eleştirdi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez gezisinde çekilen fotoğrafta yabancı liderler önünde eğildiğini iddia ederek “Rakibim, ama o bir başka devlet adamının önünde para için eğilmemeli” ifadelerini kullanan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na eleştirilerde bulundu. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi; “Türkiye, Azerbaycanlı kardeşlerinin arkasında bir bütün olup, düşmanlarıyla mücadele ettiği sırada CHP lideri ortaya çıkıp, Cumhurbaşkanı hakkında aslı astarı olmayan iddialar ortaya atıyor. Hem ülkemizi hem de Cumhurbaşkanımızı küçük düşürmek pahasına, yabancı ülke liderleri önünde para için eğildiğini ileri sürüyor. Görüntülerin tamamına baktığınızda Cumhurbaşkanımızın araçtan indiği sırada ceketini düzeltirken bu fotoğrafın çekildiği, aslında kimsenin önünde eğilmediği açıkça görülüyor. “HİÇBİR ZAMAN EĞİLMEDİ, EĞİLMEYECEK” Yalan artık damarlarınıza işlemiş. Adeta yalan hastalığına tutulmuş bu zihniyet aslında çok iyi biliyor ki, Türkiye ve Cumhurbaşkanımız ne Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren İsrail karşısında, ne de bugün Azerbaycanlı kardeşlerimize destek verdiği için kendisine saldıran Avrupa ülkeleri karşısında hiçbir zaman eğilmedi, eğilmeyecek. Siyasi hayatı boyunca milleti dışında hiçbir güç tanımayan, Allah’ın huzuru dışında hiçbir yerde eğilmeyen Cumhurbaşkanımıza yapılan bu haksız saldırı karşısında AK Parti Kocaeli Teşkilatları olarak her zaman olduğu gibi daima yine liderimizin arkasındayız. Cumhurbaşkanımızı yalan ve iftirayla yıkacaklarına inananların, milletimizin feraseti karşısında yine darmadağın olmaları çok yakındır.”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhurbaşkanının Körfez ziyaretinde çekilen fotoğraf hakkında aslı astarı olmayan iddialar attığını ileri sürdüğü CHP liderini sert sözlerle eleştirdi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez gezisinde çekilen fotoğrafta yabancı liderler önünde eğildiğini iddia ederek “Rakibim, ama o bir başka devlet adamının önünde para için eğilmemeli” ifadelerini kullanan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na eleştirilerde bulundu. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi; “Türkiye, Azerbaycanlı kardeşlerinin arkasında bir bütün olup, düşmanlarıyla mücadele ettiği sırada CHP lideri ortaya çıkıp, Cumhurbaşkanı hakkında aslı astarı olmayan iddialar ortaya atıyor. Hem ülkemizi hem de Cumhurbaşkanımızı küçük düşürmek pahasına, yabancı ülke liderleri önünde para için eğildiğini ileri sürüyor. Görüntülerin tamamına baktığınızda Cumhurbaşkanımızın araçtan indiği sırada ceketini düzeltirken bu fotoğrafın çekildiği, aslında kimsenin önünde eğilmediği açıkça görülüyor.

“HİÇBİR ZAMAN EĞİLMEDİ, EĞİLMEYECEK”

Yalan artık damarlarınıza işlemiş. Adeta yalan hastalığına tutulmuş bu zihniyet aslında çok iyi biliyor ki, Türkiye ve Cumhurbaşkanımız ne Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren İsrail karşısında, ne de bugün Azerbaycanlı kardeşlerimize destek verdiği için kendisine saldıran Avrupa ülkeleri karşısında hiçbir zaman eğilmedi, eğilmeyecek. Siyasi hayatı boyunca milleti dışında hiçbir güç tanımayan, Allah’ın huzuru dışında hiçbir yerde eğilmeyen Cumhurbaşkanımıza yapılan bu haksız saldırı karşısında AK Parti Kocaeli Teşkilatları olarak her zaman olduğu gibi daima yine liderimizin arkasındayız. Cumhurbaşkanımızı yalan ve iftirayla yıkacaklarına inananların, milletimizin feraseti karşısında yine darmadağın olmaları çok yakındır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.