BAŞKAN KARABACAK AÇIKLADI!

27.07.2015 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAŞKAN KARABACAK AÇIKLADI!

DARICA BELEDİYE BAŞKANI KARABACAK ŞÖLENLERLE İLGİLİ SON KARARI VERDİ. Stantlar açılacak

Ülke genelinde yaşanan şehit haberleri ve saldırılar nedeniyle ertelenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Şölenleri’ne ilişkin Belediye Başkanı Şükrü Karabacak açıklama yaptı. Belediye Başkanı Karabacak, “Ülkemizin gücü kimsenin tartışma söz konusu olamaz. Terör örgütleri yaptıkları saldırıların sonucunda karşısında devletimizi bulacaktır. Devletimiz bu unsurlarla mücadele de taviz vermeden gerekli cevabı veriyor vermeye de devam edecektir. Ancak polisimize, askerimize ve vatandaşlarımıza yönelik bu alçakça saldırılar sonucu hayatını kaybeden insanlarımız varken sahilde bir eğlence organizasyonu içinde olmamız vicdani olarak içimize sinmemektedir. Derneklerimiz her gün stantlarını açacaklar ve gerek Darıca’dan gerekse çevre il ve ilçelerden vatandaşlarımızı ağırlayacaktır. Ancak konser, müzikli eğlence ve çeşitli gösterilerin yer aldığı organizasyonları yapmayacaklar.” dedi. SAHİL HEP DOLU Belediye Başkanı Karabacak, “Darıca Sahilleri son çalışmalarımızın ardından gerçekten bölgenin gözbebeği durumundadır. İnsanlarımız burada yaz akşamlarını mutlu bir şekilde değerlendiriyor. Şölenlerin olmadığı günlerde bile sahildeki insanlarımızın sayısı çok yoğundur. Şölenler olsun yada olmasın sahillere olan talep değişmemektedir. Vatandaşlarımız güvenli bir şekilde gönül rahatlığı ile sahilde vakit geçirebilir. Darıca Polisimiz her türlü güvenlik önlemlerini almaktadır. Bu konuda tereddüdümüz yoktur.” dedi.
DARICA BELEDİYE BAŞKANI KARABACAK ŞÖLENLERLE İLGİLİ SON KARARI VERDİ. Stantlar açılacak

Ülke genelinde yaşanan şehit haberleri ve saldırılar nedeniyle ertelenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Şölenleri’ne ilişkin Belediye Başkanı Şükrü Karabacak açıklama yaptı.

Belediye Başkanı Karabacak, “Ülkemizin gücü kimsenin tartışma söz konusu olamaz. Terör örgütleri yaptıkları saldırıların sonucunda karşısında devletimizi bulacaktır. Devletimiz bu unsurlarla mücadele de taviz vermeden gerekli cevabı veriyor vermeye de devam edecektir. Ancak polisimize, askerimize ve vatandaşlarımıza yönelik bu alçakça saldırılar sonucu hayatını kaybeden insanlarımız varken sahilde bir eğlence organizasyonu içinde olmamız vicdani olarak içimize sinmemektedir. Derneklerimiz her gün stantlarını açacaklar ve gerek Darıca’dan gerekse çevre il ve ilçelerden vatandaşlarımızı ağırlayacaktır. Ancak konser, müzikli eğlence ve çeşitli gösterilerin yer aldığı organizasyonları yapmayacaklar.” dedi.

SAHİL HEP DOLU

Belediye Başkanı Karabacak, “Darıca Sahilleri son çalışmalarımızın ardından gerçekten bölgenin gözbebeği durumundadır. İnsanlarımız burada yaz akşamlarını mutlu bir şekilde değerlendiriyor. Şölenlerin olmadığı günlerde bile sahildeki insanlarımızın sayısı çok yoğundur. Şölenler olsun yada olmasın sahillere olan talep değişmemektedir. Vatandaşlarımız güvenli bir şekilde gönül rahatlığı ile sahilde vakit geçirebilir. Darıca Polisimiz her türlü güvenlik önlemlerini almaktadır. Bu konuda tereddüdümüz yoktur.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.