Başkan Köşker Macera’ya Davet Ediyor

Gebze 19.06.2018 - 13:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başkan Köşker Macera’ya Davet Ediyor

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker kısa zaman önce Gebzelilerin hizmetine açılan Macera ve Aksiyon Parkın’da Gebzelileri ‘Macera’ yaşamaya davet etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in Gebze’yi cazibe merkezi haline getirecek olan projesi Macera ve Aksiyon Parkı hizmete açıldı. Yeşillikleri içerisinde tüm aktiviteleri bir arada yapma imkanı sunan parkta, 510 metre uzunluğa sahip dağ kızağı bulunuyor. Yaklaşık 40 km hıza çıkabilen dağ kızağı ile Gebzeliler, oldukça güzel ve adrenalin dolu zamanlar geçirecek. Ayrıca adrenalin severler için yapılan Tırmanma Kulesi parkın en özel bölümlerinden biri olarak öne çıkıyor. Macera ve aksiyon parkurlarının içerisinde barındıran kule zirveye ulaşanlar için de harika bir manzara sunuyor.     BİR PARKTAN ÇOK DAHA FAZLASI Tüm Gebzelileri davet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Yaklaşık 103 bin metrekare alan üzerine kurduğumuz Dağ Kızağı, Sportif Faaliyet Alanları, Doğal Yeşilliği Cafe ve Restaurant’ı ile bir parktan çok daha fazlası olan Macera ve Aksiyon Parkı'mız hizmetinizde. Haydi, Gebze sizleri bu güzellikleri yaşamaya davet ediyorum.” dedi. Macera ve Aksiyon Parkı’nda ayrıca çocuklar da unutulmayarak onlar için de özel alanlar oluşturuldu. Oyun gruplarının bulunduğu parkta, engelli vatandaşların ulaşımı da düşünülerek uygun şekilde dizayn edildi. KÜBRA AKABALI
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker kısa zaman önce Gebzelilerin hizmetine açılan Macera ve Aksiyon Parkın’da Gebzelileri ‘Macera’ yaşamaya davet etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in Gebze’yi cazibe merkezi haline getirecek olan projesi Macera ve Aksiyon Parkı hizmete açıldı. Yeşillikleri içerisinde tüm aktiviteleri bir arada yapma imkanı sunan parkta, 510 metre uzunluğa sahip dağ kızağı bulunuyor. Yaklaşık 40 km hıza çıkabilen dağ kızağı ile Gebzeliler, oldukça güzel ve adrenalin dolu zamanlar geçirecek. Ayrıca adrenalin severler için yapılan Tırmanma Kulesi parkın en özel bölümlerinden biri olarak öne çıkıyor. Macera ve aksiyon parkurlarının içerisinde barındıran kule zirveye ulaşanlar için de harika bir manzara sunuyor.

 

 

BİR PARKTAN ÇOK DAHA FAZLASI

Tüm Gebzelileri davet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Yaklaşık 103 bin metrekare alan üzerine kurduğumuz Dağ Kızağı, Sportif Faaliyet Alanları, Doğal Yeşilliği Cafe ve Restaurant’ı ile bir parktan çok daha fazlası olan Macera ve Aksiyon Parkı'mız hizmetinizde. Haydi, Gebze sizleri bu güzellikleri yaşamaya davet ediyorum.” dedi. Macera ve Aksiyon Parkı’nda ayrıca çocuklar da unutulmayarak onlar için de özel alanlar oluşturuldu. Oyun gruplarının bulunduğu parkta, engelli vatandaşların ulaşımı da düşünülerek uygun şekilde dizayn edildi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.