Başkan Demirci Startı Verdi

Çayırova 21.01.2015 - 15:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Başkan Demirci Startı Verdi

Daha modern ve yaşanabilir bir Çayırova inşa etmek için önemli adımlar atan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi için startı verdi.

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İçin Çalışmalar Başladı Belediye hizmet binasındaki toplantı salonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay ve mühendisler ile bir araya gelen Demirci, proje hakkındaki fikirlerini ileterek, mühendislerden bilgi aldı. Ocak ayı meclis toplantısında görüşülen gündem maddelerinden biri olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesinin inşaat çalışmalarının kısa bir sürede başlaması için yoğun bir mesai harcayan başkan Demirci, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Akse Mahallesi’nde bulunan Kapalı Spor Salonu’nun hemen arkasında hizmet vereceğini kaydetti. 2.628 metrekarelik belediye hizmet alanı üzerine inşa edilecek projenin detaylarını düzenlenen toplantıda görüşen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, yeni bir spor tesisini ilçeye kazandırarak, Çayırova’lıların hizmetine sunacaklarını dile getirdi. İçerisinde 12,5x25 metre ebatlarında yarı olimpik yüzme havuzu bulunan projenin detaylarını aktaran başkan Demirci, 4x5,5 metre ebatlarında çocuk havuzu, yüzme bilmeyen yaşlı ve çocuklara hitap eden fıskiyeli rahatlama alanları, çok amaçlı salon, fitness alanı ve kafeteryadan oluşacak kapsamlı bir projeyi hayata geçireceklerini vurguladı.
Daha modern ve yaşanabilir bir Çayırova inşa etmek için önemli adımlar atan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi için startı verdi.

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İçin Çalışmalar Başladı

Belediye hizmet binasındaki toplantı salonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay ve mühendisler ile bir araya gelen Demirci, proje hakkındaki fikirlerini ileterek, mühendislerden bilgi aldı. Ocak ayı meclis toplantısında görüşülen gündem maddelerinden biri olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesinin inşaat çalışmalarının kısa bir sürede başlaması için yoğun bir mesai harcayan başkan Demirci, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Akse Mahallesi’nde bulunan Kapalı Spor Salonu’nun hemen arkasında hizmet vereceğini kaydetti.

2.628 metrekarelik belediye hizmet alanı üzerine inşa edilecek projenin detaylarını düzenlenen toplantıda görüşen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, yeni bir spor tesisini ilçeye kazandırarak, Çayırova’lıların hizmetine sunacaklarını dile getirdi. İçerisinde 12,5x25 metre ebatlarında yarı olimpik yüzme havuzu bulunan projenin detaylarını aktaran başkan Demirci, 4x5,5 metre ebatlarında çocuk havuzu, yüzme bilmeyen yaşlı ve çocuklara hitap eden fıskiyeli rahatlama alanları, çok amaçlı salon, fitness alanı ve kafeteryadan oluşacak kapsamlı bir projeyi hayata geçireceklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.