Başkan Laç Hızlı Başladı

Dilovası 14.01.2015 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Başkan Laç Hızlı Başladı

Dilovası Belediyespor Yönetim Kurulu toplantısı Başkan Recep Laç başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Düzenlenen toplantıya Dilovası Belediyespor kulübü Başkanı Recep Laç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Gerçekleşen toplantıda yönetim kurulu görevlendirmeler yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Laç, Başkan Yardımcıları Enver Aydemir, Adnan Sak, Fethullah Kocaman, Mirza Mehmet Daşdemir ve Cengiz Kaşar oldu.   Gerçekleşen toplantıda Dilovası Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Recep Laç, Dilovası Belediyespor Futbolcularının ve Teknik Ekibin 2014-2015 sezonun ilk yarısı ödemlerinin tamamını gerçekleştirdi.   “BİZ ARTIK BİR AİLEYİZ” Dilovası Belediyespor’un hak ettiği yerlere gelmesi için var gücü ile çalışacağını belirten Dilovası Belediyespor Başkanı Recep Laç; “Dilovası Belediyespor ailesine katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bizden sonra iyi bir Dilovası Belediyespor bırakmak için değerli yönetim kurulu üyelerimizle birlikte gayretli bir çalışma yapacağız.  Biz artık bir aileyiz ve birlik beraberlik içinde saygı, sevgi ve hoşgörü üçgeninde her şeyi başaracağımıza inanıyorum. Bu çok yürekli bir dava ve bizim hiçbir menfaatimiz yok. Ben listemle gurur duyuyorum. Gerçekten listemle ilgili çok olumlu tepkiler aldım. Bu durum da beni çok sevindirdi. Biz herkesi kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Belediyespor Kulübü olarak spora büyük önem veriyoruz ve sporcularımızın daha iyi fiziki koşullarda spor yapmaları için gayret ediyoruz. Kulüp Yönetimi olarak aldığımız görevin sorumluluğu ile kulübümüzü daha iyi noktalara taşımak ve Dilovası’nda sporu sevdirmek için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. Amacımız başarı çıtamızı daha üst noktalara taşıyıp, ilçemizde spora hizmet etmektir. Genç yaşlı herkese sporu ve futbolu sevdirmek için çalışmalarımız sürecektir. Kulübümüzün elde ettiği başarılarda bizlerin her daim yanında olan Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar’a, ilçe halkımıza, kulüp yönetimimize ve kulübümüze hizmet etmiş olan eski yönetim kuruluna da teşekkürler ediyorum” şeklinde konuştu.   YÖNETİM TAM KADRO KATILACAK Diğer taraftan yenilenen güçlü yönetimi ile ilk sınavı bu akşam verecek olan Dilovası Belediyespor, akşam saat 19:00′da Şekerpınar stadından ligin güçlü ekibi Şekerpınar ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig’den düşmesi haftalar önce kesinleşen ve hiç bir iddiası bulunmayan Dilovası Belediyespor prestij maçına çıkacak.   İşte Dilovası Belediyespor Yönetimi Başkan Recep Laç Başkan Yardımcıları Enver Aydemir, Adnan Sak, Fethullah Kocaman, Mirza Mehmet Daşdemir ve Cengiz Kaşar Muhasebe Halit Ekici Sekreter Ahmet Ekici Tesis Sorumlusu Özcan Yeğen ve Musa Turhan Basın Sorumlusu Mehmet Öztürk ve Nizamettin Balcı Şube Sorumlusu Celal Çelik ve Bekir Kılavlı Alt Yapı Sorumlusu Servet Ataş
Dilovası Belediyespor Yönetim Kurulu toplantısı Başkan Recep Laç başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Düzenlenen toplantıya Dilovası Belediyespor kulübü Başkanı Recep Laç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Gerçekleşen toplantıda yönetim kurulu görevlendirmeler yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Laç, Başkan Yardımcıları Enver Aydemir, Adnan Sak, Fethullah Kocaman, Mirza Mehmet Daşdemir ve Cengiz Kaşar oldu.

 

Gerçekleşen toplantıda Dilovası Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Recep Laç, Dilovası Belediyespor Futbolcularının ve Teknik Ekibin 2014-2015 sezonun ilk yarısı ödemlerinin tamamını gerçekleştirdi.

 

“BİZ ARTIK BİR AİLEYİZ”

Dilovası Belediyespor’un hak ettiği yerlere gelmesi için var gücü ile çalışacağını belirten Dilovası Belediyespor Başkanı Recep Laç; “Dilovası Belediyespor ailesine katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bizden sonra iyi bir Dilovası Belediyespor bırakmak için değerli yönetim kurulu üyelerimizle birlikte gayretli bir çalışma yapacağız.  Biz artık bir aileyiz ve birlik beraberlik içinde saygı, sevgi ve hoşgörü üçgeninde her şeyi başaracağımıza inanıyorum. Bu çok yürekli bir dava ve bizim hiçbir menfaatimiz yok. Ben listemle gurur duyuyorum. Gerçekten listemle ilgili çok olumlu tepkiler aldım. Bu durum da beni çok sevindirdi. Biz herkesi kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Belediyespor Kulübü olarak spora büyük önem veriyoruz ve sporcularımızın daha iyi fiziki koşullarda spor yapmaları için gayret ediyoruz. Kulüp Yönetimi olarak aldığımız görevin sorumluluğu ile kulübümüzü daha iyi noktalara taşımak ve Dilovası’nda sporu sevdirmek için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. Amacımız başarı çıtamızı daha üst noktalara taşıyıp, ilçemizde spora hizmet etmektir. Genç yaşlı herkese sporu ve futbolu sevdirmek için çalışmalarımız sürecektir. Kulübümüzün elde ettiği başarılarda bizlerin her daim yanında olan Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar’a, ilçe halkımıza, kulüp yönetimimize ve kulübümüze hizmet etmiş olan eski yönetim kuruluna da teşekkürler ediyorum” şeklinde konuştu.

 

YÖNETİM TAM KADRO KATILACAK

Diğer taraftan yenilenen güçlü yönetimi ile ilk sınavı bu akşam verecek olan Dilovası Belediyespor, akşam saat 19:00′da Şekerpınar stadından ligin güçlü ekibi Şekerpınar ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig’den düşmesi haftalar önce kesinleşen ve hiç bir iddiası bulunmayan Dilovası Belediyespor prestij maçına çıkacak.

 

İşte Dilovası Belediyespor Yönetimi

Başkan

Recep Laç

Başkan Yardımcıları

Enver Aydemir, Adnan Sak, Fethullah Kocaman, Mirza Mehmet Daşdemir ve Cengiz Kaşar

Muhasebe

Halit Ekici

Sekreter

Ahmet Ekici

Tesis Sorumlusu

Özcan Yeğen ve Musa Turhan

Basın Sorumlusu

Mehmet Öztürk ve Nizamettin Balcı

Şube Sorumlusu

Celal Çelik ve Bekir Kılavlı

Alt Yapı Sorumlusu

Servet Ataş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.