Başkanlardan hizmet sunumu

Kocaeli 20.01.2017 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başkanlardan hizmet sunumu

AK PARTİ, REFERANDUM ÖNCESİ BELEDİYELERİN HİZMETLERİNİ TAKİBE ALDI

AK Parti, ilkbaharda yapılması planlanan referandum öncesi yerel yönetimlerdeki son durumu masaya yatırdı. Belediye başkanları teker teker Ankara'ya çağrılarak hizmetleri anlatmaları istendi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da Bakan Fikri Işık başkanlığında yapılan toplantıda çalışmaları anlattı. AK Parti’nin Belediyelerin çalışma performanslarına yönelik gerçekleştirdiği Koordinasyon toplantıları, Gebze ve Darıca İlçeleriyle devam etti. AK Parti Kocaeli Teşkilatları, Koordinasyon toplantılarını Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Başkanlığı’nda gerçekleştiriyor. Ankara’da Bakan Fikri Işık başkanlığında yapılan toplantıda Adnan Köşker ve Şükrü Karabacak hizmet sunumu gerçekleştirdi. AK PARTİ TAKİP EDİYOR Ak Parti Kocaeli milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve üst düzey bürokratları, il başkanı Şemsettin Ceyhan ve yardımcıları Hüseyin Kurt ile Mehmet Uzunoğlu, İlçe Başkanları Hasan Soba ve Muzaffer Bıyık’ın da  hazır bulunduğu toplantılarda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ilçelerine yapılan hizmetleri ve projelerini anlattılar. 2014 seçimlerinde sözleri verilen projelerin geldiği durumu sunum eşliğinde anlatan Başkanlar, yapılması düşünülen projeler içinde destek istediler. 2019 seçimlerine verilen tüm sözleri yerine getirmiş olarak girmek ve tekrar kazanmak için yoğun bir şekilde çalışan AK Parti Teşkilatları, işi ne kadar ciddiye aldıklarını bir kez daha göstermiş oldular.  
AK PARTİ, REFERANDUM ÖNCESİ BELEDİYELERİN HİZMETLERİNİ TAKİBE ALDI

AK Parti, ilkbaharda yapılması planlanan referandum öncesi yerel yönetimlerdeki son durumu masaya yatırdı. Belediye başkanları teker teker Ankara'ya çağrılarak hizmetleri anlatmaları istendi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da Bakan Fikri Işık başkanlığında yapılan toplantıda çalışmaları anlattı.

AK Parti’nin Belediyelerin çalışma performanslarına yönelik gerçekleştirdiği Koordinasyon toplantıları, Gebze ve Darıca İlçeleriyle devam etti. AK Parti Kocaeli Teşkilatları, Koordinasyon toplantılarını Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Başkanlığı’nda gerçekleştiriyor. Ankara’da Bakan Fikri Işık başkanlığında yapılan toplantıda Adnan Köşker ve Şükrü Karabacak hizmet sunumu gerçekleştirdi.

AK PARTİ TAKİP EDİYOR

Ak Parti Kocaeli milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve üst düzey bürokratları, il başkanı Şemsettin Ceyhan ve yardımcıları Hüseyin Kurt ile Mehmet Uzunoğlu, İlçe Başkanları Hasan Soba ve Muzaffer Bıyık’ın da  hazır bulunduğu toplantılarda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ilçelerine yapılan hizmetleri ve projelerini anlattılar. 2014 seçimlerinde sözleri verilen projelerin geldiği durumu sunum eşliğinde anlatan Başkanlar, yapılması düşünülen projeler içinde destek istediler. 2019 seçimlerine verilen tüm sözleri yerine getirmiş olarak girmek ve tekrar kazanmak için yoğun bir şekilde çalışan AK Parti Teşkilatları, işi ne kadar ciddiye aldıklarını bir kez daha göstermiş oldular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.