Bayramoğlu Sanki Karantinada

Darıca 01.01.2015 - 16:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Bayramoğlu Sanki Karantinada

Fatih Sultan Mehmet Caddesi'ne koyulan yüzlerce ZABITA bariyerleri Bayramoğlu'na giriş ve çıkışı önledi. Bazı araçlar yüzlerce sayıdaki bariyeri görmedi ve kaza üstüne kaza yaşadı.

Gebzeli İşadamı Muzaffer Altıntaş’ın Bayramoğlu Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde başladığı otel inşaatı sırasında istinat duvarının yapılmaması nedeniyle yol çöktü. Ana cadde üzerinde bulunan yolun çökmesi ile birlikte Darıca Belediyesi Zabıta ekipler, olası bir tehlikeye karşı önlem alarak yolu kapattı. Ancak Darıca Belediyesi Zabıta Ekipleri gazetemizin kendilerine yönelik sorduğu caddenin kapanma nedenine, "Su borusu patladı o yüzden emniyet tedbiri aldık." şeklindeki çelişkili cevabı da ilginç oldu. Turizm bölgesi olarak adlandırılan ve binlerce kişiyi yaz-kış ağırlayan Bayramoğlu’nda böyle bir olayın yaşanması ise içler acısı olarak kaydedildi. Ana caddelerden birinin bir inşaat yüzünden yol çökme tehlikesi yaşaması Bayramoğlu’nda yaşayan vatandaşları büyük bir  zaman içinde mağdur bırakacak. Ayrıca yeniyıl için Bayramoğlu'ndaki otelleri tercih eden onlarca otel müşterisi de yolun kapanmasından dolayı sıkıntı yaşadı. Hatta yola kurulan bariyerleri görmeyen bazı sürücüler kaza yaparak bariyerlerde yardım beklediler. Otel inşaatını yapan firma olan Altıntaş Turizm A.Ş 'nin sahibi Muzaffer Altıntaş ise, inşaatta kazıkların çakılması gerektiğini ifade ederek '' Müteahhit Firma kazıkları çakacaktı fakat bir aksilik oldu işlerini yapamadılar. Yağmurun da yağmasıyla böyle bir olay yaşandı. En kısa zamanda kazıkları çakıp, yol tekrar trafiğe açılacak. Mağdururiyet için tüm vatandaşlarımızdan özür diliyoruz'' dedi.
Fatih Sultan Mehmet Caddesi'ne koyulan yüzlerce ZABITA bariyerleri Bayramoğlu'na giriş ve çıkışı önledi. Bazı araçlar yüzlerce sayıdaki bariyeri görmedi ve kaza üstüne kaza yaşadı.

Gebzeli İşadamı Muzaffer Altıntaş’ın Bayramoğlu Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde başladığı otel inşaatı sırasında istinat duvarının yapılmaması nedeniyle yol çöktü. Ana cadde üzerinde bulunan yolun çökmesi ile birlikte Darıca Belediyesi Zabıta ekipler, olası bir tehlikeye karşı önlem alarak yolu kapattı. Ancak Darıca Belediyesi Zabıta Ekipleri gazetemizin kendilerine yönelik sorduğu caddenin kapanma nedenine, "Su borusu patladı o yüzden emniyet tedbiri aldık." şeklindeki çelişkili cevabı da ilginç oldu.

Turizm bölgesi olarak adlandırılan ve binlerce kişiyi yaz-kış ağırlayan Bayramoğlu’nda böyle bir olayın yaşanması ise içler acısı olarak kaydedildi. Ana caddelerden birinin bir inşaat yüzünden yol çökme tehlikesi yaşaması Bayramoğlu’nda yaşayan vatandaşları büyük bir  zaman içinde mağdur bırakacak. Ayrıca yeniyıl için Bayramoğlu'ndaki otelleri tercih eden onlarca otel müşterisi de yolun kapanmasından dolayı sıkıntı yaşadı. Hatta yola kurulan bariyerleri görmeyen bazı sürücüler kaza yaparak bariyerlerde yardım beklediler.

Otel inşaatını yapan firma olan Altıntaş Turizm A.Ş 'nin sahibi Muzaffer Altıntaş ise, inşaatta kazıkların çakılması gerektiğini ifade ederek '' Müteahhit Firma kazıkları çakacaktı fakat bir aksilik oldu işlerini yapamadılar. Yağmurun da yağmasıyla böyle bir olay yaşandı. En kısa zamanda kazıkları çakıp, yol tekrar trafiğe açılacak. Mağdururiyet için tüm vatandaşlarımızdan özür diliyoruz'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.