Bekçiler Bankamatik hırsızlarını yakaladı!

Darıca 19.02.2020 - 16:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bekçiler Bankamatik hırsızlarını yakaladı!

Darıca Emek Mahallesi’nde devriye atan Bekçiler, bu gece saat 04:30’ta bankanın para çekme makinesine (ATM) kart kopyalama cihazı yerleştirerek, kart bilgilerini kopyalama yöntemiyle dolandırıcılık yapan 2 kişi suçüstü yakalandı. Edinilen bilgiye göre olay; Darıca Emek Mahallesinde bu gece saat: 04:30 sıralarında devriye görevini ifa eden Çarşı ve Mahalle Bekçileri bankamatiklere eldiven giymiş ve yüzlerini gizleyerek kartları sıkıştırarak almaya yarayan aparat yerleştiren M.A. ve D.A. isimli şahıslar suçüstü yakaladı. Bekçilerin dikkatlerinden kaçmayan bankamatik hırsızlarının araçlarında yapılan aramada ise kart kopyalamaya yarayan cihazlar ve farklı isimlere ait 7 farklı kredi kartı bulundu. Şüpheli şahıslardan M.A.’nın nitelikli dolandırıcılık ve kredi kartı kopyalama gibi suçlardan (5) ve D.A’nın ise (11) ayrı suç kaydının bulunduğu tespit edilirken şahıslar gözaltına alındı.    

Darıca Emek Mahallesi’nde devriye atan Bekçiler, bu gece saat 04:30’ta bankanın para çekme makinesine (ATM) kart kopyalama cihazı yerleştirerek, kart bilgilerini kopyalama yöntemiyle dolandırıcılık yapan 2 kişi suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay; Darıca Emek Mahallesinde bu gece saat: 04:30 sıralarında devriye görevini ifa eden Çarşı ve Mahalle Bekçileri bankamatiklere eldiven giymiş ve yüzlerini gizleyerek kartları sıkıştırarak almaya yarayan aparat yerleştiren M.A. ve D.A. isimli şahıslar suçüstü yakaladı. Bekçilerin dikkatlerinden kaçmayan bankamatik hırsızlarının araçlarında yapılan aramada ise kart kopyalamaya yarayan cihazlar ve farklı isimlere ait 7 farklı kredi kartı bulundu. Şüpheli şahıslardan M.A.’nın nitelikli dolandırıcılık ve kredi kartı kopyalama gibi suçlardan (5) ve D.A’nın ise (11) ayrı suç kaydının bulunduğu tespit edilirken şahıslar gözaltına alındı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.