Biçilmiş kaftan CEYRAN

Spor 07.07.2015 - 18:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Biçilmiş kaftan CEYRAN

Bölgemizin tanınan ve sevilen spor adamlarından Halim Ceyran, Gebzespor’da sportif direktörlük görevine getirildi.

Bölgemizin tanınan ve sevilen spor adamlarından Halim Ceyran, Gebzespor’da sportif direktörlük görevine getirildi. Ceyran’ın mor beyazlı kulüpte anlaştığı haberini alan taraftarlar ve futbol otoriteleri İlker Çakır ve ekibini almış olduğu bu karardan dolayı tebrik ederek, Gebzespor’un yeni sportif direktörü Halim Ceyran’a özellikle sosyal medya üzerinden destek mesajları yağdırdılar. SOSYAL MEDYADAN DESTEK YAĞDI Halim Ceyran Gebzespor’da… Bir dönem Kale Bayramoğluspor’da başkanlık ve genel menajerlik görevlerinde bulunan Halim Ceyran, Gebzespor’a transfer oldu. Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır’ın teklifine ‘’Evet’’ diyen Ceyran, Gebzespor’da sportif direktör olarak görev yapacak. Ceyran, ‘Gebzespor'daki yeni görevimde bana güvenip bu görevi veren Sayın İlker Çakır ve yönetim kuruluna gönülden teşekkür ediyorum Saygı değer Gebzespor taraftarı , dostlarım ve arkadaşlarım bana vermiş olduğunuz güzel desteklerinizden dolayı hepinize saygılarımı sunuyorum’’ dedi.
Bölgemizin tanınan ve sevilen spor adamlarından Halim Ceyran, Gebzespor’da sportif direktörlük görevine getirildi.

Bölgemizin tanınan ve sevilen spor adamlarından Halim Ceyran, Gebzespor’da sportif direktörlük görevine getirildi. Ceyran’ın mor beyazlı kulüpte anlaştığı haberini alan taraftarlar ve futbol otoriteleri İlker Çakır ve ekibini almış olduğu bu karardan dolayı tebrik ederek, Gebzespor’un yeni sportif direktörü Halim Ceyran’a özellikle sosyal medya üzerinden destek mesajları yağdırdılar.

SOSYAL MEDYADAN DESTEK YAĞDI

Halim Ceyran Gebzespor’da… Bir dönem Kale Bayramoğluspor’da başkanlık ve genel menajerlik görevlerinde bulunan Halim Ceyran, Gebzespor’a transfer oldu. Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır’ın teklifine ‘’Evet’’ diyen Ceyran, Gebzespor’da sportif direktör olarak görev yapacak. Ceyran, ‘Gebzespor'daki yeni görevimde bana güvenip bu görevi veren Sayın İlker Çakır ve yönetim kuruluna gönülden teşekkür ediyorum Saygı değer Gebzespor taraftarı , dostlarım ve arkadaşlarım bana vermiş olduğunuz güzel desteklerinizden dolayı hepinize saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.