Birleşik Metal'de Çelik güven tazeledi!

Kocaeli 14.10.2019 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Birleşik Metal'de Çelik güven tazeledi!

Birleşik Metal İş Kocaeli Şube kongresinde Talat Çelik yeniden başkan seçildi.

Birleşik Metal-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’nin 14. olağan genel kurulu İzmit Necati Gencoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Birleşik Metal-İş Kocaeli Şubesinin gergin geçen kongresinde kazanan mevcut yönetim oldu. 160 delegenin 126'ünün oyunu alan Telat Çelik, Birleşik Metal-İş'e yeniden şube başkanı seçildi. Muhalif aday Günay Atmaca ise 24 oy aldı. 9 delegenin oy kullanmadığı kongrede 1 oy da geçersiz sayıldı. ÇELİK'İN LİSTESİ YİNE KAZANDIRDI Blok liste ile seçime gidilirken, mevcut yönetimin listesi Telat Çelik, Hakan Küçük, Şenol Çeviker, Mustafa Köse ve Okan Ediş'ten oluştu; muhalif liste ise Günay Atmaca, Bozkurt Kurt, Müjdat Aydoğdu, Hilmi Çoban ve Ayhan Kotil'den oluştu. Listeler belirlenirken Günay Atmaca'nın Denetleme ve Disiplin Kurullarında yer alan bazı isimler listede yer almak istemediklerini belirtti. OY FARKI YAŞANDI Listelerin hazırlanmasının ardından 160 delegenin 126'ünün oyunu alan Telat Çelik, Birleşik Metal-İş Kocaeli Şubesine yeniden şube başkanı oldu. Muhalif aday Günay Atmaca ise 24 oy aldı. 9 delegenin oy kullanmadığı kongrede 1 oy da geçersiz sayıldı. Seçimler sonucunda Talat Çelik yeniden Şube Başkanı oldu. Şube Sekreterliğine Hakan Küçük, Şube Mali Sekreterliğine Şenol Çeviker, Şube Örgütlenme Sekreterliğine Mustafa Köse, Şube Eğitim Sekreterliğine Okan Ediş seçildi.
Birleşik Metal İş Kocaeli Şube kongresinde Talat Çelik yeniden başkan seçildi.

Birleşik Metal-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’nin 14. olağan genel kurulu İzmit Necati Gencoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Birleşik Metal-İş Kocaeli Şubesinin gergin geçen kongresinde kazanan mevcut yönetim oldu. 160 delegenin 126'ünün oyunu alan Telat Çelik, Birleşik Metal-İş'e yeniden şube başkanı seçildi. Muhalif aday Günay Atmaca ise 24 oy aldı. 9 delegenin oy kullanmadığı kongrede 1 oy da geçersiz sayıldı.

ÇELİK'İN LİSTESİ YİNE KAZANDIRDI

Blok liste ile seçime gidilirken, mevcut yönetimin listesi Telat Çelik, Hakan Küçük, Şenol Çeviker, Mustafa Köse ve Okan Ediş'ten oluştu; muhalif liste ise Günay Atmaca, Bozkurt Kurt, Müjdat Aydoğdu, Hilmi Çoban ve Ayhan Kotil'den oluştu. Listeler belirlenirken Günay Atmaca'nın Denetleme ve Disiplin Kurullarında yer alan bazı isimler listede yer almak istemediklerini belirtti.

OY FARKI YAŞANDI

Listelerin hazırlanmasının ardından 160 delegenin 126'ünün oyunu alan Telat Çelik, Birleşik Metal-İş Kocaeli Şubesine yeniden şube başkanı oldu. Muhalif aday Günay Atmaca ise 24 oy aldı. 9 delegenin oy kullanmadığı kongrede 1 oy da geçersiz sayıldı. Seçimler sonucunda Talat Çelik yeniden Şube Başkanı oldu. Şube Sekreterliğine Hakan Küçük, Şube Mali Sekreterliğine Şenol Çeviker, Şube Örgütlenme Sekreterliğine Mustafa Köse, Şube Eğitim Sekreterliğine Okan Ediş seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.