Birlik’te neşeli çift kale

Spor 26.08.2015 - 09:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Birlik’te neşeli çift kale

Kocaeli Birlikspor hazırlıklarını Afyon kampında sürdürüyor.

Kocaeli Birlikspor hazırlıklarını Afyon kampında sürdürüyor. Bu sezon ligde önemli isimleri kadrosuna dahil ederek, geçen sezondan farklı bir kadroyla lige başlayacak olan yeşil siyahlılar,  yoğun bir hazırlık dönemi geçiriyor. Günde çift idman yapan Kocaeli Birliksporlu futbolcular sabah kondisyon ağırlıklı olmak üzere çalışırken, akşam idmanında taktik ağırlıklı idman yapıyor. Yeni transfer Necdet Kaba ile sakatlığı devam eden Onur Garip takımdan ayrı çalışırken, Nazilli Belediyespor karşılaşmasında sakatlanan Raif ise otelde takımdan ayrı koşu bandında çalışıyor. EMRECAN ALKIŞ ALDI Yarı sahada çift kalede yapılan son idmana katılan teknik patron İsmet Taşdemir, performansıyla futbolculara taş çıkardı.Yarı saha çift kale idmanda genç futbolcu Emrecan Yıldızhan attığı gollerle takım arkadaşlarından büyük alış alırken, deneyim futbolcu Ali Kemal Bayraktar’ın attığı şık gollerde göz doldurdu. Futbolcuların yorgun olmalarına rağmen oldukça neşeli görünmesi teknik heyeti de sevindirdi.  İdman düz koşuyla sona erdi. İKİ FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILDI Öte yandan teknik heyetin raporu doğrultusunda kampta yer alan genç futbolcu Metincan Cici ve genç kalecilerden Emirhan Kılıç ile yolların ayrıldığı belirtildi. İki futbolcuyla da görüşen Futbol Şube sorumlusu Zeki Yüksel, “Hocamızın raporu doğrultusunda hareket ettik. Hazırlık döneminde yeterli verimi alamadığımız  için bu iki genç kardeşimizle yollarımızı ayırdık. İki taraf içinde hayırlısı olsun. Genç kardeşlerimize bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar diliyoruz. ” dedi. Metincan Cici’nin takımdan ayrılmasıyla birlikte Kocaeli Birlkspor’un bu sezon transfer ettiği on bir futbolcu sayısı ise ona gerilemiş oldu.   
Kocaeli Birlikspor hazırlıklarını Afyon kampında sürdürüyor.

Kocaeli Birlikspor hazırlıklarını Afyon kampında sürdürüyor. Bu sezon ligde önemli isimleri kadrosuna dahil ederek, geçen sezondan farklı bir kadroyla lige başlayacak olan yeşil siyahlılar,  yoğun bir hazırlık dönemi geçiriyor. Günde çift idman yapan Kocaeli Birliksporlu futbolcular sabah kondisyon ağırlıklı olmak üzere çalışırken, akşam idmanında taktik ağırlıklı idman yapıyor. Yeni transfer Necdet Kaba ile sakatlığı devam eden Onur Garip takımdan ayrı çalışırken, Nazilli Belediyespor karşılaşmasında sakatlanan Raif ise otelde takımdan ayrı koşu bandında çalışıyor.

EMRECAN ALKIŞ ALDI

Yarı sahada çift kalede yapılan son idmana katılan teknik patron İsmet Taşdemir, performansıyla futbolculara taş çıkardı.Yarı saha çift kale idmanda genç futbolcu Emrecan Yıldızhan attığı gollerle takım arkadaşlarından büyük alış alırken, deneyim futbolcu Ali Kemal Bayraktar’ın attığı şık gollerde göz doldurdu. Futbolcuların yorgun olmalarına rağmen oldukça neşeli görünmesi teknik heyeti de sevindirdi.  İdman düz koşuyla sona erdi.

İKİ FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILDI

Öte yandan teknik heyetin raporu doğrultusunda kampta yer alan genç futbolcu Metincan Cici ve genç kalecilerden Emirhan Kılıç ile yolların ayrıldığı belirtildi. İki futbolcuyla da görüşen Futbol Şube sorumlusu Zeki Yüksel, “Hocamızın raporu doğrultusunda hareket ettik. Hazırlık döneminde yeterli verimi alamadığımız  için bu iki genç kardeşimizle yollarımızı ayırdık. İki taraf içinde hayırlısı olsun. Genç kardeşlerimize bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar diliyoruz. ” dedi. Metincan Cici’nin takımdan ayrılmasıyla birlikte Kocaeli Birlkspor’un bu sezon transfer ettiği on bir futbolcu sayısı ise ona gerilemiş oldu.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.