Birlik ve Dadaş dostça 1-1

Spor 23.10.2016 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Birlik ve Dadaş dostça 1-1

Birlik ve Dadaş dostça 1-1

2. Lig Beyaz Grupta zirve mücadelesi veren Kocaeli Birlikspor, yeni hocası Fatih akyel ile çıktığı ilk maçta konuk ettiği Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’la 1-1 berabere kaldı. Hafta içinde teknik direktör Fatih Akyel ile sözleşme imzalayan Kocaeli Birlikspor, yeni hocası ile ilk maçına evinde Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor karşısında çıktı. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. İlk 15 dakikanın ardından oyunun kontrolünü eline almaya başlayan Kocaeli Birlikspor, 35’nci dakikada son haftaların golcü ismi Onur Garip ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Oyun üstünlüğünü eline alan kırmızı beyazlılar, Umut Kaya ve Uğur Işıkal ile net iki gol pozisyonunu değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 bitti.   İKİNCİ YARIDA İKİ KIRMIZI KART Karşılaşmanın ikinci yarısı büyük bir çekişme ve heyecan içinde başladı. Konuk ekip Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, maça daha istekli bir mücadele ile başladı. Maçın 54’ncü dakikada Doğukan Can Otman’ın golü ile skora dengeyi getirdi. Büyük bir çekişme içinde geçen mücadelede iki takımda beraberlikten sonra galibiyet için mücadele verdi. Maçı 64’ncü dakikasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’dan Ferit Erişçi kırmızı kart gördü. Birlikspor’dan 74’ncü dakikada Onur Garip Kırmızı kart gördü.
Birlik ve Dadaş dostça 1-1

2. Lig Beyaz Grupta zirve mücadelesi veren Kocaeli Birlikspor, yeni hocası Fatih akyel ile çıktığı ilk maçta konuk ettiği Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’la 1-1 berabere kaldı. Hafta içinde teknik direktör Fatih Akyel ile sözleşme imzalayan Kocaeli Birlikspor, yeni hocası ile ilk maçına evinde Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor karşısında çıktı. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. İlk 15 dakikanın ardından oyunun kontrolünü eline almaya başlayan Kocaeli Birlikspor, 35’nci dakikada son haftaların golcü ismi Onur Garip ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Oyun üstünlüğünü eline alan kırmızı beyazlılar, Umut Kaya ve Uğur Işıkal ile net iki gol pozisyonunu değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 bitti.  

İKİNCİ YARIDA İKİ KIRMIZI KART

Karşılaşmanın ikinci yarısı büyük bir çekişme ve heyecan içinde başladı. Konuk ekip Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, maça daha istekli bir mücadele ile başladı. Maçın 54’ncü dakikada Doğukan Can Otman’ın golü ile skora dengeyi getirdi. Büyük bir çekişme içinde geçen mücadelede iki takımda beraberlikten sonra galibiyet için mücadele verdi. Maçı 64’ncü dakikasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’dan Ferit Erişçi kırmızı kart gördü. Birlikspor’dan 74’ncü dakikada Onur Garip Kırmızı kart gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.