GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bıyık, sahadan ayrılmıyor

Darıca 06.07.2020 - 20:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık, sahadan ayrılmıyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Darıca - Gebze OSB Metro çalışmaları kapsamında ulaşıma kapatılan Darıca Cevher Dudayev Sahil Parkı’na alternatif yol çalışmaları için yerinde incelemelerde bulundu. Darıca – Gebze Metro hattı altyapı çalışması nedeniyle Darıca’da kullanıma kapatılan güzergahlar için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi alternatif güzergahlar belirlemişti. Metro çalışmaları kapsamında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ulaşıma kapatılan Darıca Cevher Dudayev Sahil Parkına alternatif yol çalışmaları için yerinde incelemelerde bulundu. İNCELEMEDE BULUNDUK Parka ulaşımın sağlanması için belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile yerinde incelemelerde bulunan Başkan Bıyık, “Çalışmaları devam eden Darıca - Gebze OSB Metro çalışmaları kapsamında Darıca Sahil durak çalışmaları için ulaşıma kapatılan Darıca Cevher Dudayev Sahil Parkımıza alternatif yol çalışmaları için yerinde incelemelerde bulunduk” dedi. METRO ÇALIŞMALARI SEBEBİ İLE Bıyık ayrıca metro çalışmaları nedeni ile Darıca’da Cumhuriyet Meydanı dahil pek çok park ve yeşil alan kullanıma kapatılması hakkında Darıcalı vatandaşlara bilgi verdi. Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın destekleri ile Darıca-Gebze Metrosu çalışmaları ilçemizde tüm hızı ile devam ediyor. Metro çalışmaları sebebi ile Darıca Cumhuriyet Meydanımız dahil ilçemizde bazı parklarımızı kullanıma kapattık. YENİLEYEREK HİZMETE AÇACAĞIZ Metro çalışmaları tamamlandığında Darıca’da hem trafik yoğunluğu azalacak hem de kullanıma kapattığımız meydanlarımızı ve yeşil alanlarımızı yenilenmiş bir şekilde hizmete açacağız. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımıza, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a ve vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Darıcalı hemşerilerimizin mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz.”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Darıca - Gebze OSB Metro çalışmaları kapsamında ulaşıma kapatılan Darıca Cevher Dudayev Sahil Parkı’na alternatif yol çalışmaları için yerinde incelemelerde bulundu.

Darıca – Gebze Metro hattı altyapı çalışması nedeniyle Darıca’da kullanıma kapatılan güzergahlar için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi alternatif güzergahlar belirlemişti. Metro çalışmaları kapsamında Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ulaşıma kapatılan Darıca Cevher Dudayev Sahil Parkına alternatif yol çalışmaları için yerinde incelemelerde bulundu.

İNCELEMEDE BULUNDUK

Parka ulaşımın sağlanması için belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile yerinde incelemelerde bulunan Başkan Bıyık, “Çalışmaları devam eden Darıca - Gebze OSB Metro çalışmaları kapsamında Darıca Sahil durak çalışmaları için ulaşıma kapatılan Darıca Cevher Dudayev Sahil Parkımıza alternatif yol çalışmaları için yerinde incelemelerde bulunduk” dedi.

METRO ÇALIŞMALARI SEBEBİ İLE

Bıyık ayrıca metro çalışmaları nedeni ile Darıca’da Cumhuriyet Meydanı dahil pek çok park ve yeşil alan kullanıma kapatılması hakkında Darıcalı vatandaşlara bilgi verdi. Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın destekleri ile Darıca-Gebze Metrosu çalışmaları ilçemizde tüm hızı ile devam ediyor. Metro çalışmaları sebebi ile Darıca Cumhuriyet Meydanımız dahil ilçemizde bazı parklarımızı kullanıma kapattık.

YENİLEYEREK HİZMETE AÇACAĞIZ

Metro çalışmaları tamamlandığında Darıca’da hem trafik yoğunluğu azalacak hem de kullanıma kapattığımız meydanlarımızı ve yeşil alanlarımızı yenilenmiş bir şekilde hizmete açacağız. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımıza, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a ve vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Darıcalı hemşerilerimizin mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.