BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ'NÜN ADI DEĞİŞTİ

26.07.2016 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ'NÜN ADI DEĞİŞTİ

Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı basın toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu ve Boğaziçi Köprüsü'nün adının değiştiğini söyledi

Bakanlar Kurulu toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 19.05’te başladı. Yaklaşık 3.5 saat süren Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası basın açıklaması yapan Başbakan Binali Yıldırım önemli kararlar alındığını söyledi.   Başbakan Yıldırım yaptığı açıklamada, “İstanbul ve Ankara’da birer şehitler anıtı kurulması bugünkü Bakanlar Kurulu’nda kararlaştırdığımız diğer bir konudur. Darbecilerin ilk hedefi olan ve vatandaşlarımızın şehit edildiği Boğaziçi Köprüsü’nün adının ’15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ olarak değiştirilmesine de karar verilmiştir” dedi.  
Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı basın toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu ve Boğaziçi Köprüsü'nün adının değiştiğini söyledi

Bakanlar Kurulu toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 19.05’te başladı. Yaklaşık 3.5 saat süren Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası basın açıklaması yapan Başbakan Binali Yıldırım önemli kararlar alındığını söyledi.

 

Başbakan Yıldırım yaptığı açıklamada, “İstanbul ve Ankara’da birer şehitler anıtı kurulması bugünkü Bakanlar Kurulu’nda kararlaştırdığımız diğer bir konudur. Darbecilerin ilk hedefi olan ve vatandaşlarımızın şehit edildiği Boğaziçi Köprüsü’nün adının ’15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ olarak değiştirilmesine de karar verilmiştir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.