Bu erken seçim kararı değil baskın seçim kararıdır

Darıca 18.04.2018 - 23:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bu erken seçim kararı değil baskın seçim kararıdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeme getirmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erken seçim almasına yönelik bölgemizde ki muhalefet partilerinden açıklamalar gelmeye devam ediyor.  Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya alınan erken seçim karaına ilişkin açıklamasında, " Öncelikle alınan bu seçim kararı bir erken seçim değil baskın seçim kararıdır. Yani talandan mal kaçırma.  Biz iki ay önce yapmış olduğumuz basın toplantısında seçmenin ve partilerin boşluğunu bulup bir baskın seçim yapabilecek potansiyelde olduklarını söylemiştik . Ancak kendilerinin ısrarla seçimler zamanında yapılacak demeleri ayrıyeten bir değerlendirme konusu . Henüz daha uyum yasaları tamamlammadan insanları ters köşe yapmaya çalışmak devlet mantığına uymaz ve yakışmaz.  Bu tür kararlar gelişmiş ülkelerde değil geri kalmış ülkelerin alacağı karardır.  Biz Saadet Partisi olarak bütün seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de en güçlü çalışmaları, argümanları ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın.  Alınan bu kararın ülkemizin milletimizin ve tüm insanlığın menfatine sonuçlanmasını temenni ediyorum."dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeme getirmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erken seçim almasına yönelik bölgemizde ki muhalefet partilerinden açıklamalar gelmeye devam ediyor. 
Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya alınan erken seçim karaına ilişkin açıklamasında, " Öncelikle alınan bu seçim kararı bir erken seçim değil baskın seçim kararıdır. Yani talandan mal kaçırma. 
Biz iki ay önce yapmış olduğumuz basın toplantısında seçmenin ve partilerin boşluğunu bulup bir baskın seçim yapabilecek potansiyelde olduklarını söylemiştik
. Ancak kendilerinin ısrarla seçimler zamanında yapılacak demeleri ayrıyeten bir değerlendirme konusu
. Henüz daha uyum yasaları tamamlammadan insanları ters köşe yapmaya çalışmak devlet mantığına uymaz ve yakışmaz. 
Bu tür kararlar gelişmiş ülkelerde değil geri kalmış ülkelerin alacağı karardır. 
Biz Saadet Partisi olarak bütün seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de en güçlü çalışmaları, argümanları ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın. 
Alınan bu kararın ülkemizin milletimizin ve tüm insanlığın menfatine sonuçlanmasını temenni ediyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.