Bu ligin 4-5 büyüğünden biri olacağız!

Kocaeli 16.07.2019 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bu ligin 4-5 büyüğünden biri olacağız!

Darıca Gençlerbirliği Sportif Faaliyetler A.Ş Başkanı Arif Gülen, bugün basın toplantısı düzenledi. Kulüp tesislerinde gerçekleşen toplantıya Darıca G.B yönetim kurulu üyeleri teknik heyet de katıldı. Darıca Gençlerbirliği’ni eski şaşalı günlerine geri getirmek adına uzun vadeli planlamalar yaptıklarını belirten Kulüp Başkanı Arif Gülen, 3.Lig’in 4-5 büyük kulübünden biri olmak istediklerini söyledi. PEŞİNATLARI CUMA GÜNÜ ÖDEYECEĞİZ Gülen yaptığı konuşmada, “Darıcalılar’a ‘bu takım küme düşer mi, düşmez mi’ gibi bir tereddüt yaşatmayacağımızın garantisini veriyoruz. Her zaman bu kulüp daha iyilerini yapabilir beklentisi içinde olacaklar. Fakat asla büyük konuşmuyoruz. Hedeflerimiz sağlam ve uzun vadeli. Grubumuzda Nevşehir Belediyespor ve Bayrampaşa en hareketli iki kulüp gibi gözüküyor. Onlardan sonra da biz geliyoruz. Transferde prensip anlaşmasına vardığımız birkaç isim var. Kulüpleriyle sözleşmeleri devam ettiği için bu isimleri şu an açıklamayacağız. Sözleşme imzaladığımız ve anlaşmaya vardığımız yeni transferlerimizin peşinatlarını Cuma günü ödeyeceğiz”dedi.

Darıca Gençlerbirliği Sportif Faaliyetler A.Ş Başkanı Arif Gülen, bugün basın toplantısı düzenledi. Kulüp tesislerinde gerçekleşen toplantıya Darıca G.B yönetim kurulu üyeleri teknik heyet de katıldı. Darıca Gençlerbirliği’ni eski şaşalı günlerine geri getirmek adına uzun vadeli planlamalar yaptıklarını belirten Kulüp Başkanı Arif Gülen, 3.Lig’in 4-5 büyük kulübünden biri olmak istediklerini söyledi.

PEŞİNATLARI CUMA GÜNÜ ÖDEYECEĞİZ

Gülen yaptığı konuşmada, “Darıcalılar’a ‘bu takım küme düşer mi, düşmez mi’ gibi bir tereddüt yaşatmayacağımızın garantisini veriyoruz. Her zaman bu kulüp daha iyilerini yapabilir beklentisi içinde olacaklar. Fakat asla büyük konuşmuyoruz. Hedeflerimiz sağlam ve uzun vadeli. Grubumuzda Nevşehir Belediyespor ve Bayrampaşa en hareketli iki kulüp gibi gözüküyor. Onlardan sonra da biz geliyoruz. Transferde prensip anlaşmasına vardığımız birkaç isim var. Kulüpleriyle sözleşmeleri devam ettiği için bu isimleri şu an açıklamayacağız. Sözleşme imzaladığımız ve anlaşmaya vardığımız yeni transferlerimizin peşinatlarını Cuma günü ödeyeceğiz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.