Bu programı izlemeyen üzüldü

Çayırova 28.04.2017 - 13:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bu programı izlemeyen üzüldü

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğun ve Ödül Töreni, Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi salonuna gelen davetliler tarafından beğeni ile izlendi.

Koroların ilahiler seslendirdiği Kur’an-ı Kerim’in okunduğu, tiyatro gösterilerinin gerçekleştiği programı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Bilgiç ve Ekrem Karahan, Çayırova Müftüsü Yusuf Bingöl, Çayırova Belediye başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç, okuıl müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler takip etti. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Çayırova Müftüsü Yusuf Bingöl, “Zaman kenetlenme birlik zamanı” diyerek sözlerine şöyle devam etti. “Saflarımızı sık tutmalıyız, aramıza bencillikleri sokarsak birliğimiz bozulur, kardeş olamayız, kardeş olmak için zaman kenetlenme zamanıdır. Bunu sağlamanın en iyi yolu peygamberimizi anlamaktan geçer. Maalesef günümüzde peygamberimizi anlamak noktasında sıkıntılar yaşıyoruz. En azından bu dönemde onu daha iyi anlamak adına düzenlenen programlarla yoğunlaşıyoruz.” dedi. Düzenlen programda öğrenciler birbirinden güzel tiyatro oyunları ve ilahilerle salona gelen davetlilere hoş dakikalar yaşatırken, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, öğrencilerin hazırladığı programı çok başarılı bulduğunu ifade etti. Haber: Adnan Ayvaz
Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğun ve Ödül Töreni, Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi salonuna gelen davetliler tarafından beğeni ile izlendi.

Koroların ilahiler seslendirdiği Kur’an-ı Kerim’in okunduğu, tiyatro gösterilerinin gerçekleştiği programı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Bilgiç ve Ekrem Karahan, Çayırova Müftüsü Yusuf Bingöl, Çayırova Belediye başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç, okuıl müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler takip etti. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Çayırova Müftüsü Yusuf Bingöl, “Zaman kenetlenme birlik zamanı” diyerek sözlerine şöyle devam etti. “Saflarımızı sık tutmalıyız, aramıza bencillikleri sokarsak birliğimiz bozulur, kardeş olamayız, kardeş olmak için zaman kenetlenme zamanıdır. Bunu sağlamanın en iyi yolu peygamberimizi anlamaktan geçer. Maalesef günümüzde peygamberimizi anlamak noktasında sıkıntılar yaşıyoruz. En azından bu dönemde onu daha iyi anlamak adına düzenlenen programlarla yoğunlaşıyoruz.” dedi. Düzenlen programda öğrenciler birbirinden güzel tiyatro oyunları ve ilahilerle salona gelen davetlilere hoş dakikalar yaşatırken, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, öğrencilerin hazırladığı programı çok başarılı bulduğunu ifade etti.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.