“Bu ulvi göreve adayım!”

Gebze 22.09.2019 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Bu ulvi göreve adayım!”

27 Ekim’de seçimli kongreye gidecek olan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nda(KEDFE), bölgemizin tanınan başarılı işadamlarından Murat Güzel, KEDFE’ye başkan adaylığını dün akşam resmen açıkladı. Güzel’in Şekerpınar’da bulunan Lezzet Diyarı’nda gerçekleştirdiği başkan adaylığı toplantısına Erzurumlular yoğun ilgi gösterdiler. Murat Güzel’in KEDFE’ye adaylık toplantısına, Kocaeli Erzurum Vakıf Başkanı Ahmet Ünal, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, Mali Müşavir Köksal Şakar, bölgemizin tanınan işadamlarından Deniz Kolo, Erkan Ayan, il, ilçe ve köy dernek başkanları, çok sayıda iş adamı ve Erzurumlular katıldı.           GÜZEL: KUCAKLAYICI VE BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ Toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaparak sözlerine başlayan KEDFE Başkan adayı Murat Güzel, “Toplumsal dayanışma olmadan, birlik ve beraberlik sağlanmadan atılan adımlar en başta güzel gibi görünüp başarılıymış gibi algılansa da, o çemberin içinde olması gerekenlerden bir kişi dahi dışarıda kalmışsa, birlik sağlanmamış demektir. Her birey, her kesim, her düşünce, her kurum dayanışma içerisinde yer alması gereken herkes karşısındakini öteki olmaktan çıkartıp, kendinden kabul etmeli, herkesi olduğu gibi benimseyip değişmeye zorlamadan, mecbur kılmadan kabullenmelidir. Erzurumlular’ın kucaklayıcı ve birleştirici bir yönetim anlayışına ihtiyaç duyduğu aşikar. Erzurumlular’ı bir masa etrafında toplamaya, kırgınlıklardan, kızgınlıklardan ve ayrıştırmalardan uzak tutmak adına, bu ulvi göreve aday olduğumu beyan ediyorum” dedi.             GÜZEL: TEK AMACIM HİZMET KEDFE Başkan adayı Güzel’in, konuşmasının ardından yapılan istişareler sonrasında yeniden kürsüye çıkan Güzel, kongreyi kim kazanırsa kazansın, asıl kazanan tarafın Erzurum olması gerektiğini söyledi. Güzel, “Benim tek hedefim hizmet. Bu hizmet yarışında Dadaşlar’a en iyi hizmeti verebilmek adına göreve talip oldum. Sizlerin huzurunda söz veriyorum ki, kongreyi ben değil başka bir isim kazanırsa o kişi benim başkanımdır, o federasyon benim federasyonumdur. Kazananın kaybedeni kucaklayacağı, kaybedenin kazananı alkışlayacağı KEDFE’ye yakışan bir kongre olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.                

27 Ekim’de seçimli kongreye gidecek olan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nda(KEDFE), bölgemizin tanınan başarılı işadamlarından Murat Güzel, KEDFE’ye başkan adaylığını dün akşam resmen açıkladı. Güzel’in Şekerpınar’da bulunan Lezzet Diyarı’nda gerçekleştirdiği başkan adaylığı toplantısına Erzurumlular yoğun ilgi gösterdiler. Murat Güzel’in KEDFE’ye adaylık toplantısına, Kocaeli Erzurum Vakıf Başkanı Ahmet Ünal, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, Mali Müşavir Köksal Şakar, bölgemizin tanınan işadamlarından Deniz Kolo, Erkan Ayan, il, ilçe ve köy dernek başkanları, çok sayıda iş adamı ve Erzurumlular katıldı.

 

 

 

 

 

GÜZEL: KUCAKLAYICI VE BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ

Toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaparak sözlerine başlayan KEDFE Başkan adayı Murat Güzel, “Toplumsal dayanışma olmadan, birlik ve beraberlik sağlanmadan atılan adımlar en başta güzel gibi görünüp başarılıymış gibi algılansa da, o çemberin içinde olması gerekenlerden bir kişi dahi dışarıda kalmışsa, birlik sağlanmamış demektir. Her birey, her kesim, her düşünce, her kurum dayanışma içerisinde yer alması gereken herkes karşısındakini öteki olmaktan çıkartıp, kendinden kabul etmeli, herkesi olduğu gibi benimseyip değişmeye zorlamadan, mecbur kılmadan kabullenmelidir. Erzurumlular’ın kucaklayıcı ve birleştirici bir yönetim anlayışına ihtiyaç duyduğu aşikar. Erzurumlular’ı bir masa etrafında toplamaya, kırgınlıklardan, kızgınlıklardan ve ayrıştırmalardan uzak tutmak adına, bu ulvi göreve aday olduğumu beyan ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

GÜZEL: TEK AMACIM HİZMET

KEDFE Başkan adayı Güzel’in, konuşmasının ardından yapılan istişareler sonrasında yeniden kürsüye çıkan Güzel, kongreyi kim kazanırsa kazansın, asıl kazanan tarafın Erzurum olması gerektiğini söyledi. Güzel, “Benim tek hedefim hizmet. Bu hizmet yarışında Dadaşlar’a en iyi hizmeti verebilmek adına göreve talip oldum. Sizlerin huzurunda söz veriyorum ki, kongreyi ben değil başka bir isim kazanırsa o kişi benim başkanımdır, o federasyon benim federasyonumdur. Kazananın kaybedeni kucaklayacağı, kaybedenin kazananı alkışlayacağı KEDFE’ye yakışan bir kongre olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.