Bu vefasızlığa artık dur demeliyiz!

Gebze 16.06.2020 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bu vefasızlığa artık dur demeliyiz!

Gebze'nin önemli değerlerinden dünyaca ünlü ressam Osman Hamdi Bey'in Eskihisar'da müze olarak kullanılan konağı unutulmaya yüz tutmuş durumda. Bakımsız ve ilgisiz görüntüsüyle dikkat çeken Osman Hamdi Bey Müzesi, görenleri üzerken “tarihimize sahip çıkalım” dedirtiyor. UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ DURUMDA Tarihi değerlerimizden birisi olan ve dünyaca ünlü Osman Hamdi Bey’in Eskihisar'da müze olarak kullanılan konağı unutulmaya ve bakımsızlığa yüz tutmuş durumda.  Uzun zamandır ilgisizlikle boğuşan, kötü görünen bu müzeye en kısa zamanda yetkililerce el atılmalı. Epey zamandır ziyarete kapatılan ve şimdilerde sadece önünde yeni evlenen çiftlerin fotoğraf çektirdiği müze görenleri şaşırtırken yetkilileri tarihe sahip çıkmaları konusunda uyarıyor. TARİHİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ Tarihi değerlerimizin tarihi dizilerden ibaret olmadığını kaydeden vatandaşlar “Osman Hamdi Beye tüm dünya saygı duyarken onun evine karşı bu denli vefasız olunması gerçekten kötü. Keza Eskihisar kalesi için de aynı şeyleri söylemek mümkün. Çocuklarımız tarihlerini böyle önemli değerlerden öğrenecek, televizyon dizilerinden değil. Adını tüm dünyaya duyuran Osman Hamdi Bey’in evine yapılan bu vefasızlık hem ayıp hem de günah. İnşallah birileri artık bu duruma dur diyecektir” dediler. HABER:R.SILA GÜVENÇ

Gebze'nin önemli değerlerinden dünyaca ünlü ressam Osman Hamdi Bey'in Eskihisar'da müze olarak kullanılan konağı unutulmaya yüz tutmuş durumda. Bakımsız ve ilgisiz görüntüsüyle dikkat çeken Osman Hamdi Bey Müzesi, görenleri üzerken “tarihimize sahip çıkalım” dedirtiyor.

UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ DURUMDA

Tarihi değerlerimizden birisi olan ve dünyaca ünlü Osman Hamdi Bey’in Eskihisar'da müze olarak kullanılan konağı unutulmaya ve bakımsızlığa yüz tutmuş durumda.  Uzun zamandır ilgisizlikle boğuşan, kötü görünen bu müzeye en kısa zamanda yetkililerce el atılmalı. Epey zamandır ziyarete kapatılan ve şimdilerde sadece önünde yeni evlenen çiftlerin fotoğraf çektirdiği müze görenleri şaşırtırken yetkilileri tarihe sahip çıkmaları konusunda uyarıyor.

TARİHİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Tarihi değerlerimizin tarihi dizilerden ibaret olmadığını kaydeden vatandaşlar “Osman Hamdi Beye tüm dünya saygı duyarken onun evine karşı bu denli vefasız olunması gerçekten kötü. Keza Eskihisar kalesi için de aynı şeyleri söylemek mümkün. Çocuklarımız tarihlerini böyle önemli değerlerden öğrenecek, televizyon dizilerinden değil. Adını tüm dünyaya duyuran Osman Hamdi Bey’in evine yapılan bu vefasızlık hem ayıp hem de günah. İnşallah birileri artık bu duruma dur diyecektir” dediler.

HABER:R.SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.