Bundan sonra böyle...

Gebze 16.01.2015 - 22:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Bundan sonra böyle...

4 Başkan TEK VÜCUT Ak Parti’nin Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanları bir arada hareket ederek, birlikteliklerinden aldıkları gücü kendi ilçelerinde enerjiye çevirirken, Kocaeli’nin diğer ilçelerinde parmakla gösterilen bir örnek teşkil ediyorlar.

Ak Parti’nin Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanları bir arada hareket ederek,  birlikteliklerinden aldıkları gücü kendi ilçelerinde enerjiye çevirirken, Kocaeli’nin diğer ilçelerinde parmakla gösterilen bir örnek teşkil ediyorlar. SÜREKLİ BİR ARADA OLACAKLAR Kongreler, danışma meclis toplantıları, bakan ve milletvekili ziyaretlerinde bir araya gelen Ak Parti İlçe Başkanları bundan sonra da kendi aralarında aldıkları kararla sürekli bir arada hareket edecekleri öğrenildi.  Hasta, taziye, hacı ve umre dönüşü ziyaretleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına yönelik ziyaretler, bölge bazında ki etkinlik ve hereketlerle ilgili alınacak kararlarda sürekli bir araya gelecek olan Ak Parti’nin Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçe başkanları aldıkları bu kararı aktif uygulamak üzere önceki start verdiler. ZİYARET PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİLER Önceki gün bir araya gelen Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca Ak Parti ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, bir arada Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret ettiler. Kocaeli’ndeki bu ziyaretin ardından Gebze dönüşlerinde ise eski GTO Yönetim kurulu Üyesi, İşadamı İsmet Özgenç’e taziye ziyareti gerçekleştirdiler. DİĞER İLÇELER GIPTA İLE BAKIYOR 4 İlçe Başkanı’nın sürekli bir arada olmasına ilişkin açıklama yapan ilçe başkanları, “Bu birlikteliğimiz Kocaeli’nin doğusunda örnek gösteriliyor. Bu bölgede ki ile başkanları örnek alınacak birlik ve beraberlik olarak değerlendiriyorlar. Biz sürekli bir arada olmaya devam edeceğiz. Hem bölge bütünlüğümüzü sağlamak adına, hem de bölgenin gelişimini, değişimini bu şekilde sağlamak adına bu beraberliğin çok ciddi etkisi olacağını düşünüyoruz.”dedi. Kocaeli Ak Parti il Yönetimi’nde bölgemizden girecek yönetim kurulu üye sayısı içinde bu birlikteliğin etkili olacağının da altını çizdiler. HABER: Adnan AYVAZ
4 Başkan TEK VÜCUT Ak Parti’nin Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanları bir arada hareket ederek, birlikteliklerinden aldıkları gücü kendi ilçelerinde enerjiye çevirirken, Kocaeli’nin diğer ilçelerinde parmakla gösterilen bir örnek teşkil ediyorlar.

Ak Parti’nin Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Başkanları bir arada hareket ederek,  birlikteliklerinden aldıkları gücü kendi ilçelerinde enerjiye çevirirken, Kocaeli’nin diğer ilçelerinde parmakla gösterilen bir örnek teşkil ediyorlar.

SÜREKLİ BİR ARADA OLACAKLAR

Kongreler, danışma meclis toplantıları, bakan ve milletvekili ziyaretlerinde bir araya gelen Ak Parti İlçe Başkanları bundan sonra da kendi aralarında aldıkları kararla sürekli bir arada hareket edecekleri öğrenildi.  Hasta, taziye, hacı ve umre dönüşü ziyaretleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına yönelik ziyaretler, bölge bazında ki etkinlik ve hereketlerle ilgili alınacak kararlarda sürekli bir araya gelecek olan Ak Parti’nin Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçe başkanları aldıkları bu kararı aktif uygulamak üzere önceki start verdiler.

ZİYARET PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Önceki gün bir araya gelen Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca Ak Parti ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Dilovası Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, bir arada Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret ettiler. Kocaeli’ndeki bu ziyaretin ardından Gebze dönüşlerinde ise eski GTO Yönetim kurulu Üyesi, İşadamı İsmet Özgenç’e taziye ziyareti gerçekleştirdiler.

DİĞER İLÇELER GIPTA İLE BAKIYOR

4 İlçe Başkanı’nın sürekli bir arada olmasına ilişkin açıklama yapan ilçe başkanları, “Bu birlikteliğimiz Kocaeli’nin doğusunda örnek gösteriliyor. Bu bölgede ki ile başkanları örnek alınacak birlik ve beraberlik olarak değerlendiriyorlar. Biz sürekli bir arada olmaya devam edeceğiz. Hem bölge bütünlüğümüzü sağlamak adına, hem de bölgenin gelişimini, değişimini bu şekilde sağlamak adına bu beraberliğin çok ciddi etkisi olacağını düşünüyoruz.”dedi. Kocaeli Ak Parti il Yönetimi’nde bölgemizden girecek yönetim kurulu üye sayısı içinde bu birlikteliğin etkili olacağının da altını çizdiler.

HABER: Adnan AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.