GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Büyükgöz, üstyapı çalışmalarını değerlendirdi!

Gebze 27.05.2020 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz, üstyapı çalışmalarını değerlendirdi!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Başkan Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Başkan Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mesai kavramı tanımaksızın gece gündüz çalışan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Tatlıkuyu Mahallesi 1319 sokakta asfalt yenileme, İstasyon Mahallesi Tünelatı sakakta parke ve bordür çalışması, Marmara Tır Parkında kaldırım ve bordür çalışması, Barış Mahallesi 1804/2 sokakta orta refüj, Tatlıkuyu Mahallesi 1306/1 sokakta kaldırım onarım çalışması gerçekleştirdi. VATANDAŞ BİZDEN HİZMET BEKLİYOR Sosyal belediyeciliğe önem vereceklerini bunun yanı sıra teknik işlerin asla aksamayacağını her fırsatta ifade eden Başkan Büyükgöz “Her ne kadar zor bir süreçten geçiyor da olsak hayat bir şekilde devam ediyor. Vatandaş bizden hizmet bekliyor. Bizler çalışma arkadaşlarımızla birlikte görevimizin başında vatandaşa gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Başkan Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Başkan Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mesai kavramı tanımaksızın gece gündüz çalışan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Tatlıkuyu Mahallesi 1319 sokakta asfalt yenileme, İstasyon Mahallesi Tünelatı sakakta parke ve bordür çalışması, Marmara Tır Parkında kaldırım ve bordür çalışması, Barış Mahallesi 1804/2 sokakta orta refüj, Tatlıkuyu Mahallesi 1306/1 sokakta kaldırım onarım çalışması gerçekleştirdi.

VATANDAŞ BİZDEN HİZMET BEKLİYOR

Sosyal belediyeciliğe önem vereceklerini bunun yanı sıra teknik işlerin asla aksamayacağını her fırsatta ifade eden Başkan Büyükgöz “Her ne kadar zor bir süreçten geçiyor da olsak hayat bir şekilde devam ediyor. Vatandaş bizden hizmet bekliyor. Bizler çalışma arkadaşlarımızla birlikte görevimizin başında vatandaşa gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.