Büyükler ‘Kılıbık’la küçükler ‘Keloğlan’la eğlendi

Gebze 12.11.2015 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Büyükler ‘Kılıbık’la küçükler ‘Keloğlan’la eğlendi

Gebze Belediyesi kültür sanat etkinlikleri devam ediyor.

Gebze Belediyesi kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında sahnelenen tiyatro oyunlarını takip eden Gebzeliler keyifli saatler geçiriyor. Çarşamba günlerinin çocuk ve yetişkin tiyatrosuna ayrıldığı kültür sanat etkinlikleri kapsamında gündüz iki seans “Rüyamdaki Keloğlan” isimli çocuk oyunu Tiyatro Roza tarafından sahnelendi. Çocukların dikkatle izlediği tiyatro oyununda Keloğlanın padişahın kızını almak için başından geçen maceralar sahnelendi. Keloğlanın maceralarını ilgiyle izleyen çocuklar oldukça eğlendi. Kahkahalarla çınlayan GKM’de büyükler ise ‘Kılıbık’ isimli oyunla eğlenceli saatler geçirdi. Birbirinden farklı karakterin bir arada olduğu komedi türündeki oyun Kılıbık’ı ilgiyle izleyen Gebzeliler Tiyatro Roza ekibine tam not verdi. Kültür Sanat Etkinlikleri hafta sonu “Kaptan Cingöz Macera Peşinde” isimli çocuk filmiyle devam edecek. Çocuk filmi Cumartesi ve Pazar günü 12:00 ve 14:00’de ücretsiz olarak izlenebilecek.
Gebze Belediyesi kültür sanat etkinlikleri devam ediyor.

Gebze Belediyesi kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında sahnelenen tiyatro oyunlarını takip eden Gebzeliler keyifli saatler geçiriyor. Çarşamba günlerinin çocuk ve yetişkin tiyatrosuna ayrıldığı kültür sanat etkinlikleri kapsamında gündüz iki seans “Rüyamdaki Keloğlan” isimli çocuk oyunu Tiyatro Roza tarafından sahnelendi. Çocukların dikkatle izlediği tiyatro oyununda Keloğlanın padişahın kızını almak için başından geçen maceralar sahnelendi. Keloğlanın maceralarını ilgiyle izleyen çocuklar oldukça eğlendi. Kahkahalarla çınlayan GKM’de büyükler ise ‘Kılıbık’ isimli oyunla eğlenceli saatler geçirdi.

Birbirinden farklı karakterin bir arada olduğu komedi türündeki oyun Kılıbık’ı ilgiyle izleyen Gebzeliler Tiyatro Roza ekibine tam not verdi. Kültür Sanat Etkinlikleri hafta sonu “Kaptan Cingöz Macera Peşinde” isimli çocuk filmiyle devam edecek. Çocuk filmi Cumartesi ve Pazar günü 12:00 ve 14:00’de ücretsiz olarak izlenebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.