ÇAYIROVA KAYMAKAMSIZ KALDI!

Çayırova 18.01.2017 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÇAYIROVA KAYMAKAMSIZ KALDI!

Çayırova Kaymakamı olarak atanan Mustafa Hotman'ın ilçeye gelmek istemediği, Çayırova yerine Ankara’da başka bir ilçede kaymakamlık görevine atanması için girişim başlattığı öğrenildi.

Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu’nun yeni görev yeri olan Manisa Salihli’deki makamında mesaisine başlayalı 1 ayı geçmesine rağmen Çayırova Kaymakamlığı’na halen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman vekalet ediyor. Ankara Vali Yardımcısı ve Etimesgut İlçe Kaymakam Vekilliği yapan Mustafa Hotman’ın Çayırova Kaymakamlığı’na atanmasına karşılık halen göreve başlamaması bölgemizde soru işaretleri oluşturdu. Konuyla ilgili yaptığımız araştırma sonucunda Hotman’ın Çayırova’ya gelmek istemediği ve atamasının başka bir ilçeye yapılması adına girişimlerde bulunduğu iddia edildi. ÇAYIROVALILAR TEPKİLİ Çayırova kamuoyu ise Hotman'ın ilçelerine gelmek istememesine tepki gösterdiler. Çayırova'ya gelmemek için Ankara'da devletin üst düzey isimleriyle ilişki kurmaya çalışan Hotman'ın tavrı eleştiri konusu oldu. Çayırovalılar, "Bazı kaymakamlarımız devletin en uzak ilçelerine bile gidip görev yapıyorken hatta gönüllü gidip şehit olan kaymakamlarımız varken Mustafa Hotman'ın Çayırova gibi güzel ve gelişmiş bir ilçeye gelmemek için çalışma yapmasını anlamıyoruz. Devletin her toprağında görev yapmak kutsal değil mi?" diyerek Hotman'a tepki gösterdiler.   Abbas SIR
Çayırova Kaymakamı olarak atanan Mustafa Hotman'ın ilçeye gelmek istemediği, Çayırova yerine Ankara’da başka bir ilçede kaymakamlık görevine atanması için girişim başlattığı öğrenildi.

Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu’nun yeni görev yeri olan Manisa Salihli’deki makamında mesaisine başlayalı 1 ayı geçmesine rağmen Çayırova Kaymakamlığı’na halen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman vekalet ediyor. Ankara Vali Yardımcısı ve Etimesgut İlçe Kaymakam Vekilliği yapan Mustafa Hotman’ın Çayırova Kaymakamlığı’na atanmasına karşılık halen göreve başlamaması bölgemizde soru işaretleri oluşturdu. Konuyla ilgili yaptığımız araştırma sonucunda Hotman’ın Çayırova’ya gelmek istemediği ve atamasının başka bir ilçeye yapılması adına girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

ÇAYIROVALILAR TEPKİLİ

Çayırova kamuoyu ise Hotman'ın ilçelerine gelmek istememesine tepki gösterdiler. Çayırova'ya gelmemek için Ankara'da devletin üst düzey isimleriyle ilişki kurmaya çalışan Hotman'ın tavrı eleştiri konusu oldu. Çayırovalılar, "Bazı kaymakamlarımız devletin en uzak ilçelerine bile gidip görev yapıyorken hatta gönüllü gidip şehit olan kaymakamlarımız varken Mustafa Hotman'ın Çayırova gibi güzel ve gelişmiş bir ilçeye gelmemek için çalışma yapmasını anlamıyoruz. Devletin her toprağında görev yapmak kutsal değil mi?" diyerek Hotman'a tepki gösterdiler.

 

Abbas SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.