Çayıroca Belediyesi'nden anlamlı proje

Çayırova 01.04.2015 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Çayıroca Belediyesi'nden anlamlı proje

Çanakkale Zaferinin 100.yılında Çayırova Belediyesinden anlamlı proje: “100. Yılda 100 Genç ile Çanakkale Yolculuğu”

Çanakkale zaferinin 100.yılı münasebetiyle Çayırova Belediyesi daha önce Çanakkale’ye gitmemiş 100 genci bu şanlı zaferi yerinde yaşamaları için Çanakkale’ye götürüyor. “100. Yılında 100 Gençle Çanakkale Yolculuğu” projesi kapsamında gerçekleştirilecek ziyaretle gençler şanlı tarihimize altın harflerle yazılmış zaferin kilit noktalarını görme fırsatı yakalayacak.  Demirci: Çanakkale, Büyük Türkiye’nin Yeniden Doğduğu Yerdir Proje ile ilgili bir açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci her Türk Gencinin mutlaka Çanakkale’yi görmesi gerektiğini söyledi. Demirci; “Çanakkale insanlık tarihinin en büyük ve en çetin savaşlarının yaşandığı yer olmakla beraber, ecdadımızın insanlık tarihinin en şanlı destanlarından birini yazdığı yerdir. Çanakkale cennet vatanımızın her köşesinden bir şehidin yattığı bütün milletimizin yüreğinin bir parçası olan şehirdir. Manevi “Başkentimiz” olan Çanakkale hepimizin şehridir. Evlatlarımızın, gençlerimizin bilincine Çanakkale ruhunu, yüreklerine vatan sevgisini yerleştirmek en önemli vazifelerimizden birisidir. Bizler de bu bilinçle engelli kardeşlerimizin de yer aldığı 100 gencimizi Çanakkale’ye götürüyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu sayıyı daha da artırarak binlerce gencimizi Çanakkale’ye götürmeyi hedefliyoruz.” dedi.  3 Nisanda Sunum 10 Nisanda Yolculuk  Proje kapsamında Çanakkale’ye gidecek 100 gencin ve ailelerinin katılacağı “Görsellerle şanlı tarihimiz.” sunumu gerçekleştirilecek. 3 Nisan Cuma günü saat 18:30‘da Belediye Kültür Salonunda yapılacak sunumda Çanakkale gezisi kapsamında ziyaret edilecek yerler ve buralarda yaşanan olaylar görseller ve sinevizyon eşliğinde anlatılacak.10 Nisan Cuma gecesi Çayırova Belediyesi önünden başlayacak Çanakkale yolculuğu 11 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek ziyaretlerle devam edecek. Uzman rehberlerin eşliğinde gerçekleştirilecek ziyaretlerde gençler şanlı zaferle ilgili bilgiler alacaklar.
Çanakkale Zaferinin 100.yılında Çayırova Belediyesinden anlamlı proje: “100. Yılda 100 Genç ile Çanakkale Yolculuğu”

Çanakkale zaferinin 100.yılı münasebetiyle Çayırova Belediyesi daha önce Çanakkale’ye gitmemiş 100 genci bu şanlı zaferi yerinde yaşamaları için Çanakkale’ye götürüyor. “100. Yılında 100 Gençle Çanakkale Yolculuğu” projesi kapsamında gerçekleştirilecek ziyaretle gençler şanlı tarihimize altın harflerle yazılmış zaferin kilit noktalarını görme fırsatı yakalayacak. 

Demirci: Çanakkale, Büyük Türkiye’nin Yeniden Doğduğu Yerdir

Proje ile ilgili bir açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci her Türk Gencinin mutlaka Çanakkale’yi görmesi gerektiğini söyledi. Demirci; “Çanakkale insanlık tarihinin en büyük ve en çetin savaşlarının yaşandığı yer olmakla beraber, ecdadımızın insanlık tarihinin en şanlı destanlarından birini yazdığı yerdir. Çanakkale cennet vatanımızın her köşesinden bir şehidin yattığı bütün milletimizin yüreğinin bir parçası olan şehirdir. Manevi “Başkentimiz” olan Çanakkale hepimizin şehridir. Evlatlarımızın, gençlerimizin bilincine Çanakkale ruhunu, yüreklerine vatan sevgisini yerleştirmek en önemli vazifelerimizden birisidir. Bizler de bu bilinçle engelli kardeşlerimizin de yer aldığı 100 gencimizi Çanakkale’ye götürüyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu sayıyı daha da artırarak binlerce gencimizi Çanakkale’ye götürmeyi hedefliyoruz.” dedi. 

3 Nisanda Sunum 10 Nisanda Yolculuk 

Proje kapsamında Çanakkale’ye gidecek 100 gencin ve ailelerinin katılacağı “Görsellerle şanlı tarihimiz.” sunumu gerçekleştirilecek. 3 Nisan Cuma günü saat 18:30‘da Belediye Kültür Salonunda yapılacak sunumda Çanakkale gezisi kapsamında ziyaret edilecek yerler ve buralarda yaşanan olaylar görseller ve sinevizyon eşliğinde anlatılacak.10 Nisan Cuma gecesi Çayırova Belediyesi önünden başlayacak Çanakkale yolculuğu 11 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek ziyaretlerle devam edecek. Uzman rehberlerin eşliğinde gerçekleştirilecek ziyaretlerde gençler şanlı zaferle ilgili bilgiler alacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.