Çayırova'da 18 Mart etkinlikleri devam ediyor

Çayırova 20.03.2017 - 16:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova'da 18 Mart etkinlikleri devam ediyor

Çayırova Belediyesi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü çerçevesinde Çanakkale ruhuna yakışan duygu yüklü bir programa imza attı. Belediye Kültür Salonunda başkan Şevki Demirci’nin katılımıyla düzenlenen programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, belediye başkan yardımcıları, Bilgievleri öğretmenleri ve çok sayıda veli yerini aldı.

        Demirci, “Çanakkale Zaferi Şanlı Bir Destanın Adıdır”   Programın açılışında selamlama konuşması yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, tarihin en büyük destanı olan Çanakkale Zaferinin önemine değindi. 7’den 70’e, genci yaşlısı, kadını erkeği Çanakkale’de göğüslerini siper ederek büyük bir zafere imza attıklarını dile getiren Demirci, “Bugün Türkiye ve Dünya tarihinde çok önemli bir yere sahip olan Çanakkale Zaferi ve Şehitler Anma Gününde bir araya geldik. 102. Yıldönümünü geride bıraktığımız şanlı destanın kahramanlarını bir kez daha yad ediyorum. Onları rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.   Demirci: “ Çanakkale’yi Gençlerimize Anlatmalıyız”   Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin konuşmasının ardından başlayan programda Bilgievi öğrencileri Çanakkale’deki zaferi anlatan tiyatro gösterisi ile sahneye çıktılar. Bir komutanın yaralı bir Anzak askerine şefkatle yaklaşımını ve sonucunda Şehit oluşunu anlatan tiyatro katılımcıları duygulandırdı. Tiyatroların hemen ardından Çanakkale’yi anlatan şiirler, slayt ve video gösterimlerinin sunulduğu programın son gösterisi ise Çayırova Belediyesi Çocuk Korosunun seslendirdiği Çanakkale Türküleri oldu.    Programın bitiminde düzenlenen ödül töreninin ardından kısa bir konuşma daha gerçekleştiren başkan Demirci, Bilgievleri öğrencilerini ve öğretmenlerini tebrik etti. Kendilerini duygulandırdıklarını söyleyen Demirci, Çanakkale ruhunun genç nesillere işlenmesi için gerçekleştirmiş oldukları değerler eğitimi başta olmak üzere birçok eğitim ve kültürel faaliyetlerin ne kadar yerinde olduğunu da bir kez daha gördüklerini vurguladı.
Çayırova Belediyesi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü çerçevesinde Çanakkale ruhuna yakışan duygu yüklü bir programa imza attı. Belediye Kültür Salonunda başkan Şevki Demirci’nin katılımıyla düzenlenen programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, belediye başkan yardımcıları, Bilgievleri öğretmenleri ve çok sayıda veli yerini aldı.

 

 

 

 

Demirci, “Çanakkale Zaferi Şanlı Bir Destanın Adıdır”

 

Programın açılışında selamlama konuşması yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, tarihin en büyük destanı olan Çanakkale Zaferinin önemine değindi. 7’den 70’e, genci yaşlısı, kadını erkeği Çanakkale’de göğüslerini siper ederek büyük bir zafere imza attıklarını dile getiren Demirci, “Bugün Türkiye ve Dünya tarihinde çok önemli bir yere sahip olan Çanakkale Zaferi ve Şehitler Anma Gününde bir araya geldik. 102. Yıldönümünü geride bıraktığımız şanlı destanın kahramanlarını bir kez daha yad ediyorum. Onları rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

 

Demirci: “ Çanakkale’yi Gençlerimize Anlatmalıyız”

 

Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin konuşmasının ardından başlayan programda Bilgievi öğrencileri Çanakkale’deki zaferi anlatan tiyatro gösterisi ile sahneye çıktılar. Bir komutanın yaralı bir Anzak askerine şefkatle yaklaşımını ve sonucunda Şehit oluşunu anlatan tiyatro katılımcıları duygulandırdı. Tiyatroların hemen ardından Çanakkale’yi anlatan şiirler, slayt ve video gösterimlerinin sunulduğu programın son gösterisi ise Çayırova Belediyesi Çocuk Korosunun seslendirdiği Çanakkale Türküleri oldu. 

 

Programın bitiminde düzenlenen ödül töreninin ardından kısa bir konuşma daha gerçekleştiren başkan Demirci, Bilgievleri öğrencilerini ve öğretmenlerini tebrik etti. Kendilerini duygulandırdıklarını söyleyen Demirci, Çanakkale ruhunun genç nesillere işlenmesi için gerçekleştirmiş oldukları değerler eğitimi başta olmak üzere birçok eğitim ve kültürel faaliyetlerin ne kadar yerinde olduğunu da bir kez daha gördüklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.