Çayırova’da Bilgievi Öğrencileri Kıyasıya Yarıştı

Çayırova 03.05.2017 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da Bilgievi Öğrencileri Kıyasıya Yarıştı

Çayırova Belediyesi Bilgievleri tarafından her yıl belli dönemlerde düzenlenen bilgi yarışmalarının bir yenisi daha gerçekleşti. Bilgievleri arasında gerçekleşen yarışmada genel kültür konusunda öğrencilerin bilgilerini arttırmak, rekabet ortamı oluşturarak motivasyonu yüksek tutmak amacıyla, yaş grupları dikkate alınarak düzenlenen yarışmada Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce, Genel Kültür ve Değerlerler Eğitimi konularında bilgilerini yarıştıran öğrenciler hem eğlendiler hem de kaliteli zaman geçirdiler. Atatürk Mahallesi Şehit Yb. İlker Çelikcan Bilgievi, Özgürlük Mahallesi Türkan Göktürk Bilgievi, İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Bilgievi, Şekerpınar Bilgievi ve Emek Mahallesi Şehit Asb. Ömer Halisdemir Bilgievi öğrencilerinin katıldığı bilgi yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Çayırova Belediyesi Bilgievi Öğrencileri 4. Kez Yarıştı Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşen bilgi yarışmasında bilgilerini ortaya koyan öğrenciler Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce, Genel Kültür ve Derlerler Eğitimi konularında sorulan sorulara kısa sürede net cevaplar veren öğrenciler velilerden ve öğretmenlerden tam not aldı. 7. Sınıf öğrencilerinin kıyasıya yarıştığı programda Atatürk Mahallesi Yunus Egüz Bilgievi öğrencileri 21 soru ile birinci, Özgürlük Mahallesi Türkan Göktürk Bilgievi ve Şekerpınar Bilgievi öğrencileri 19 soru ile 2. Emek Mahallesi Ömer Halisdemir Bilgievi ve Atatürk Şehit Yb. İlker Çelikcan Bilgievi öğrencileri 16 soru ile 3. oldular. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, bilgi yarışmasına katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Demirci, Hedefimiz Her Mahallede Bir Bilgievi Yarışmaya katılan öğrenciler ile yakından ilgilenen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Bilgi evlerimiz de bu düşünceden hareketle doğdu.  Öğrencilerimiz burada okul derslerine takviye eğitimi alıyorlar, bunun yanı sıra, kültür, sanat, spor müzik, resim gibi 30'a yakın branşta kulüp çalışmaları ile eğitim veriyoruz. Hedefimiz 9 mahallemizin tamamına bir bilgievi kazandırmak. Yenimahalle ve Şekerpınarda devam eden Kültür Merkezi inşaatımızın içerisinde açacağımız Gençlik Merkezi, Bilgievleri ve Çocuk Kulüpleriyle bu hedefimize bu yılsonu ulaşıyoruz ” dedi.

Çayırova Belediyesi Bilgievleri tarafından her yıl belli dönemlerde düzenlenen bilgi yarışmalarının bir yenisi daha gerçekleşti. Bilgievleri arasında gerçekleşen yarışmada genel kültür konusunda öğrencilerin bilgilerini arttırmak, rekabet ortamı oluşturarak motivasyonu yüksek tutmak amacıyla, yaş grupları dikkate alınarak düzenlenen yarışmada Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce, Genel Kültür ve Değerlerler Eğitimi konularında bilgilerini yarıştıran öğrenciler hem eğlendiler hem de kaliteli zaman geçirdiler. Atatürk Mahallesi Şehit Yb. İlker Çelikcan Bilgievi, Özgürlük Mahallesi Türkan Göktürk Bilgievi, İnönü Mahallesi Yunus Ergüz Bilgievi, Şekerpınar Bilgievi ve Emek Mahallesi Şehit Asb. Ömer Halisdemir Bilgievi öğrencilerinin katıldığı bilgi yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

Çayırova Belediyesi Bilgievi Öğrencileri 4. Kez Yarıştı

Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşen bilgi yarışmasında bilgilerini ortaya koyan öğrenciler Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce, Genel Kültür ve Derlerler Eğitimi konularında sorulan sorulara kısa sürede net cevaplar veren öğrenciler velilerden ve öğretmenlerden tam not aldı. 7. Sınıf öğrencilerinin kıyasıya yarıştığı programda Atatürk Mahallesi Yunus Egüz Bilgievi öğrencileri 21 soru ile birinci, Özgürlük Mahallesi Türkan Göktürk Bilgievi ve Şekerpınar Bilgievi öğrencileri 19 soru ile 2. Emek Mahallesi Ömer Halisdemir Bilgievi ve Atatürk Şehit Yb. İlker Çelikcan Bilgievi öğrencileri 16 soru ile 3. oldular. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, bilgi yarışmasına katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Demirci, Hedefimiz Her Mahallede Bir Bilgievi

Yarışmaya katılan öğrenciler ile yakından ilgilenen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Bilgi evlerimiz de bu düşünceden hareketle doğdu.  Öğrencilerimiz burada okul derslerine takviye eğitimi alıyorlar, bunun yanı sıra, kültür, sanat, spor müzik, resim gibi 30'a yakın branşta kulüp çalışmaları ile eğitim veriyoruz. Hedefimiz 9 mahallemizin tamamına bir bilgievi kazandırmak. Yenimahalle ve Şekerpınarda devam eden Kültür Merkezi inşaatımızın içerisinde açacağımız Gençlik Merkezi, Bilgievleri ve Çocuk Kulüpleriyle bu hedefimize bu yılsonu ulaşıyoruz ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.