GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Çayırova’da iki kavşakta düzenleme çalışması yapıldı

Çayırova 24.10.2020 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Çayırova’da iki kavşakta düzenleme çalışması yapıldı

Şehir genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, trafik güvenliği ve ulaşımın daha konforlu olması için çalışmalar gerçekleştiriyor. Çayırova Atatürk Mahallesi Adnan Kahveci ve Muammer Aksoy Caddelerinin kesişiminde bulunan kavşakta da zaman içinde ihtiyaçların genişlemesi nedeni ile düzenlemeye gidildi. Bölgeye bazı yolların ulaşamaması nedeniyle kavşak noktasında yeniden düzenlemeler yapıldı.   ZAMANLA İHTİYAÇLAR ARTTI Önemli güzergahlar üzerinde bulunan Muammer Aksoy ile Adnan Kahveci Caddeleri, Çayırova’da vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılıyor. Her iki caddenin keşiminde bulunan kavşakta, zamanla ihtiyaçların artması nedeni ile düzenlemeye gidildi. Bu durumu dikkate alan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri kavşağı yeniden düzenleyerek 366. Sokaktan gelen vatandaşların erişimine sundu. Ayrıca Adnan Kahveci Caddesi üzerinde bulunan bir diğer bölge ise trafik güvenliğinin sağlanması için yeniden düzenlendi. PARK BAHÇELER ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPTI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma sistemi kapsamında, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen birçok projede Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından çevre düzenlemesi yapılıyor. Çayırova ilçesindeki kavşak düzenleme çalışmasından sonra her iki kavşakta da çevre düzenlemesi gerçekleştirildi.

Şehir genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, trafik güvenliği ve ulaşımın daha konforlu olması için çalışmalar gerçekleştiriyor. Çayırova Atatürk Mahallesi Adnan Kahveci ve Muammer Aksoy Caddelerinin kesişiminde bulunan kavşakta da zaman içinde ihtiyaçların genişlemesi nedeni ile düzenlemeye gidildi. Bölgeye bazı yolların ulaşamaması nedeniyle kavşak noktasında yeniden düzenlemeler yapıldı.

 

ZAMANLA İHTİYAÇLAR ARTTI

Önemli güzergahlar üzerinde bulunan Muammer Aksoy ile Adnan Kahveci Caddeleri, Çayırova’da vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılıyor. Her iki caddenin keşiminde bulunan kavşakta, zamanla ihtiyaçların artması nedeni ile düzenlemeye gidildi. Bu durumu dikkate alan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri kavşağı yeniden düzenleyerek 366. Sokaktan gelen vatandaşların erişimine sundu. Ayrıca Adnan Kahveci Caddesi üzerinde bulunan bir diğer bölge ise trafik güvenliğinin sağlanması için yeniden düzenlendi.

PARK BAHÇELER ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma sistemi kapsamında, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen birçok projede Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından çevre düzenlemesi yapılıyor. Çayırova ilçesindeki kavşak düzenleme çalışmasından sonra her iki kavşakta da çevre düzenlemesi gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.