Çayırova emniyeti denetimde!

Çayırova 06.09.2019 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova emniyeti denetimde!

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Büro Amirliği ekipleri, okulların açılmasına kısa bir süre kala eğitim kurumlarının yakınlarında bulunan ve sigara satışı yapan yerleri denetledi. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı'nın resmen başlamasına kısa bir süre kala, Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü de harekete geçti. Sağlıklı bir eğitim dönemi geçirmek için okul çevresinde güvenlik önlemlerini iyiden iyiye arttıran ekipler, okullara yakın bölgede bulunan büfelerde denetim yaptı. Kocaeli Valiliği'nin kararı dolayısıyla bakkal, büfe ve marketlerde tek dal, paket sigara satışının yapılmaması, karara uymayanlar hakkında gerekli idari işlemlerin yapılacağı esnaflara bildirildi. Çocuk Büro Amirliği ekipleri denetimlerin artarak devam edeceğini belirtirken, Çayırovalı gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması ve kurtulması için gereken tüm gayreti göstereceklerini de belirttiler.

Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Büro Amirliği ekipleri, okulların açılmasına kısa bir süre kala eğitim kurumlarının yakınlarında bulunan ve sigara satışı yapan yerleri denetledi.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı'nın resmen başlamasına kısa bir süre kala, Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü de harekete geçti. Sağlıklı bir eğitim dönemi geçirmek için okul çevresinde güvenlik önlemlerini iyiden iyiye arttıran ekipler, okullara yakın bölgede bulunan büfelerde denetim yaptı. Kocaeli Valiliği'nin kararı dolayısıyla bakkal, büfe ve marketlerde tek dal, paket sigara satışının yapılmaması, karara uymayanlar hakkında gerekli idari işlemlerin yapılacağı esnaflara bildirildi. Çocuk Büro Amirliği ekipleri denetimlerin artarak devam edeceğini belirtirken, Çayırovalı gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması ve kurtulması için gereken tüm gayreti göstereceklerini de belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.